Couscous salat med tun

Couscous salat med Grøndals tun på 20 min. har både masser af protein og lækre grøntsager. Den perfekte sensommer tun salat!
God tun i kvalitets olivenolie.

Couscous salat med tun


  • 1/2 dl. Olivenolie
  • Stor håndfuld bredbladet persille
  • Stor håndfuld koriander (kan undlades)
  • 1 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 dåse tunfilet i olivenolien (husk at bruge olien)
  • Friske majs
  • Spidskål
  • 1 Rødpeber
  • 1 Chili
  • 2 store tomater
  • 1 Citron
  • 2 lime
  • 125 g / 260 g couscous
  • Salt og peber
  • Evt. godt brød

Kog 1 l vand i en elkedel til couscous. Kom couscous i en skål med 1 spsk. olivenolie og 1 tsk. salt og hæld 5 dl. kogende vand over (for en sikkerhedsskyld bør du se den anbefalede tilberedning på din pakke). Lad det trække 10 minutter under låg. (Couscoussen skal ikke serveres varm).

Skær tomater og peberfrugten i tern. Snit løg i små tern. Hak persillen, koriander og hvidløg med chili. Snit spidskålen i store mundrette stykker og

Vend alle dine grøntsager forsigtigt sammen og tilsæt lidt salt sammen med olivenolie fra tunfisken og tilsidst vender du din kølet couscous i grøntsagerne. Riv citronskal, pres citronsaft og lime over couscoussen. Smag til med salt og peber. Kom salaten på et stor fad eller skål, hvor du tilsidst plukker tunfileterne på toppen. 

Server gerne et godt stykke brød til.

- Velbekomme!


Skriv en kommentar

Bemærk, at en kommentar skal godkendes før den vises.

Udsalg

Ikke tilgængelig

Udsolgt