0

Din indkøbskurv er tom

Grøndals Makrel

Alle kender klassikeren makrel i tomat, men hos Grøndals vil vi gerne udfordre det velkendte makrel i tomat. en smule. Vores udgave af makrel i tomat har meget mere makrelfiletfisk, ingen tilsat sukker og så er tomatsausenen mere krydret tomatlage, og så har vi også to varianter, hvor tomaten er erstattet af olivenolie.

Grøndals makrel fisketfanges i Atlanterhavet ud for Portugals kyst og forarbejdes efter en snart 100 år gammel tradition hos fiskekonserves-producenten Pinhais.


Makrellen fiskes fra små fartøjer med specialnet, så bifangst og skader på havmiljøet undgås. Makreller lever hovedsageligt af plankton og har derfor et ekstremt lavt indhold af tungmetaller.

Makrellen er derfor en af de sundeste fisk på markedet. Fyldt med vitaminer og gavnlige mineraler, sunde fedtsyrer og masser af protein. Og naturligvis pakket i BPA-fri dåser.

Kom med på listen