1 to 3 day delivery and free shipping from NOK 499

Your cart was updated

Fisk til påskefrokosten - gå ikke glip af påskekassen

Påsken står for døren, og måske går du allerede nu og grubler over, hvilken fisk du skal servere for gæsterne til påskefrokosten. Fisk, og særligt sild, er et must på påskebordet, og hvorfor ikke forkæle dine kære, eller blot dig selv, med en påskekasse fra Grøndals?

Påskefrokost med fra fiskekonserves

Det særlige ved Grøndals’ dåsefisk er, at du får en unik smagsoplevelse, uden at skulle bekymre dig om havets økosystem. Du kan nemlig gumle løs med god samvittighed, da alle vores produkter er bæredygtige og indfanget ved hjælp af naturskånsomt fiskeri - vores tun er eksempelvis indfanget ved brug af stang og line.

Fisken er nøje udvalgt med respekt for vores klode - uden at gå på kompromis med den gode smag.

Vi mangler lige at fange de sidste fisk, som skal indgå i dette års påskekasse, og vil derfor holde dig opdateret, så snart de sidste fisk er hevet i land.

Read more Read less

Testimonial

Sildemadder

Intet påskebord uden sild! Nyd sildefileten på en saftig skive nybagt rugbrød præcis som den er, eller top den med syltede rødløg, timian og æbler. Vores sild egner sig også perfekt til at eksperimentere med en omgang hjemmelavet karrysild.

Skaldyrscocktail 

De fleste er kender en rejecocktail, men hvorfor ikke opgradere til en skaldyrscocktail? Lav en anretning med rejer, muslinger, krabbekød og jomfruhummerhaler - det vil med garanti overraske dine gæster og sætte gang i snakken.

Laksesalat

Tryl vores færøske laks om til en smagfuld laksesalat, som gør sig godt til en friskbagt skive brød - både lyst og mørkt. Rør laksen sammen med creme fraiche og et skefuld mayonnaise, finthakket purløg, rødløg og dild, og smag den til med citron, salt og peber.

Tunmousse

Hvis du ikke kan undvære tun på påskebordet, er vores IPNLF certificerede tun ideel til en smagfuld omgang tunmousse. Server tunmoussen på noget friskbagt flute, blinis eller kiks og top den med dild, rejer og et par dråber citron.

Send a message

Free shipping over NOK 499

Applies to package shop

delivery time

1-3 days

Customer service

All weekdays from 10 a.m. to 3 p.m

Satisfaction Guarantee

100 day right of return

Your cart is empty

Continue shopping