Om Grøndals

Fra skør tradition til måske endnu mere skør ide?

Som barn jagtede jeg fiskekonserves med min morfar. Vi var altid på udkig efter dåser med lækre kippers, muslinger, blæksprutter, tun etc. Vi smagte på herlighederne sammen og knyttede et helt særligt bånd. Min morfar lever desværre ikke længere, men jeg har gennem årerne fortsat konservesjagten efter den gode smag. Det er ligesom blevet en tradition.

Grøndals startede jeg i kølvandet på en sejltur over Atlanterhavet, fra Caribien til Kolding, på et sejlskibet med gode venner. Efter 16 døgn på åbent hav gjorde vi stop ved den portugisiske øgruppe Azorerne. Ved havnen, i en beskeden købmandsbutik, faldt jeg over noget lokalt produceret tun. Med min morfar i tankerne købte jeg et par dåser med tilbage til skibet. Vi fornemmede alle straks, at denne tun var noget særligt. Smagen af tun var fuldstændig ren og autentisk, langt fra den vi kendte hjemmefra, og som intet andet jeg før havde smagt. Helt begejstret gik jeg næste dag tilbage og købte hvad de havde i butikken. Hvad der var den perfekte souvenir, blev hjemme i Danmark hurtigt en efterspurgt varer.

Det blev startskuddet til Grøndals, som jeg har skabt i håb om at kunne dele glæden ved god og bæredygtig tun med dig og din familie, som jeg engang selv gjorde det med min morfar.

Velbekomme!

Martin Grøndal

Udsalg

Ikke tilgængelig

Udsolgt