Hos Grøndals finder du en række nøje udvalgte fiskeprodukter på konserves, såsom tun på dåse, sardiner i olivenolie og makrel i tomat. Vi bryster os af at have et bedre udvalg af bæredygtig fiskekonserves, hvor smag og kvalitet er i top.
Vi udvælger nøje vores fisk på dåse, og ligeså nøje sker det når vi udvælger vores samarbejdspartnere. Fælles for vor producenter er, at du har smag, kvalitet og skånsomhed for øje når de producerer fiskekonserves.
Vores trofaste ansjosproducent bruger f.eks. kun MSC certificeret ansjoser og lægger disse ansjoser på glas eller i dåse i den skønneste olivenolie. Vores dolphin safe tun kommer kun fra naturskånsom fiskeri med stang og line.
Nøglen i produktionen er skipjack tunfisken, der er fisket med stang og line i farvandet ud for Azorerne, hvor bestanden af skipjack tun er stor, og de lokale fiskere værner om havets balance. Lokal sourcing er kernen i Santa Catarinas produktion; ligesom at tunen fiskes i det lokale farvand, er stort set alle ingredienser dyrket lokalt
De friskfangede sardiner bliver renset og pakket i hånden. Alt konserves produceret hos Pinhais er klargjort, tilberedt og pakket af kvinderne på fabrikken. Det er tradition i området at mændene tager på havet, og kvinder laver arbejdet på landet, og Pinhais har videreført dette, for at sikre bredest muligt ansættelse i lokalsamfundet.
Ansjoserne er fisket i lokale farvande i Biscayen, hvor klima og vand giver optimale forhold til småfisk. De landes af lokale fiskere, og forarbejdes på Pujado Solanos fabrik i byen. Havet omkring Santoña bliver kaldt det Cantabriske Hav eller det Spanske hav, og har, ifølge de lokale, verdens bedste ansjoser.
Hos Grøndals finder du de smukke og velsmagende brislinger fra Riga Gold. Grøndals brislinger er traditionelt håndforarbejdet i Letland, som man i generationer har gjort det. Brislinger eller sprats som de også kaldes, fås som røgede brislinger i olivenolie og neutrale brislinger i olivenolie.
Hos Grøndals finder du også fantastisk velsmagende blæksprutter og knivmuslinger.