1 bis 3 Tage Lieferung und kostenloser Versand ab 499 NOK

Das Produkt wurde Ihrem Warenkorb hinzugefügt

Ingredienser

Ingredienser knuste kartofler

  • 1 ds. ansjoser i olivenolie
    God olivenolie
  • Æblebalsamico eller anden god balsamico frugteddike
  • 600-700 g blandede solmodne tomater
  • 1 skalotteløg
  • Revet citronskal
  • Flagesalt og friskkværnet peber
  • Friske krydderurter – basilikum, merian, løvstikke, orega- no, persille eller mynte
  • Evt. oliven med ansjoser

Fremgangsmetode

  • Hak ansjoserne fint, vend dem med olivenolie, og smag til med balsamico.
  • Skær tomaterne i passende og spisevenlige stykker, og vend dem med løgringe, revet
    citronskal og salt. Lad tomatstykkerne marinere i 20-30 minutter.
  • Anret tomaterne i en dyb tallerken, og dryp ansjos-vinaigretten ud over. Krydr med
    lidt salt og friskkværnet peber, og pynt med hakkede krydderurter og evt. oliven med
    ansjoser.

Salte ansjoser og tomater er nærmest bedste venner..

Ansjosen, den lille fik med de. Selvom ansjosfileten ikke syner af meget, gør dens store umami-smag gør den til et vidundermiddel i køkkenet. Grøndals ansjoser er valgt ud fra et ønske om at finde en ansjos der perfekt balanceret den salte smag med den dybe, elegante umami. Vi vil gerne have en ansjosfilet der både kan

Kostenloser Versand ab 499 NOK

Gilt für den Paketshop

Lieferzeit

1-3 Tage

Kundendienst

Alle Wochentage von 10 bis 15 Uhr

Zufriedenheitsgarantie

100 Tage Rückgaberecht

Dein Korb ist leer

Mit dem Einkaufen fortfahren