1 bis 3 Tage Lieferung und kostenloser Versand ab 499 NOK

Das Produkt wurde Ihrem Warenkorb hinzugefügt

De gode dåser er BPA-fri

Hos Grøndals sikrer vi et metal, som kan genanvendes. Ikke kun for vores egen skyld - men for vor alle sammens skyld.

Vi ser det som et fælles ansvar at passe på vores klode. Og med få tiltag hen ad vejen, er vi med til at bane vej for en grønnere fremtid, som kommer de kommende generationer til gavn. Affaldssorterer du korrekt, kan op til 96% af metallet genanvendes.

God konserves er BPA-fri

Når produktet er af høj kvalitet, ser vi det som en selvfølgelig, at dåserne er BPA-fri. Når du køber fiskekonserves fra Grøndals, er du altid sikret et produkt, som er fri for hormonforstyrrende stoffer.

Hvis du spiser fødevarer fra dåser, som indeholder Bisphenol A (BPA), er der risiko for, at du optager stoffet i kroppen, da det siver ned i fødevarerne, som indtages. I værste fald kan stoffet påvirke fertiliteten uanset køn. Læs mere om hvad BPA-fri dåser er her.

Tips til hvordan du genanvender dåser

Du har nok ikke kunne undgå al snakken om affaldssortering i private husstande. Før havde private husstande en enkelt skraldespand til husholdningsaffaldet, men nu skal alt affald sorteres i kategorier med henblik på genanvendelse.

Den helt store fordel ved at sortere affald er selvfølgelig, at det gavner miljøet. Ud af 10 kg tørt husholdningsaffald kan hele 9 kg genanvendes til fremstilling af nye produkter. Det samme gør sig gældende ved 12 kg vådt husholdningsaffald, som kan omsættes til biogas, der har samme energiindhold som 1 liter råolie.

Det betaler sig at genanvende, og derfor opfordrer vi altid vores kunder til at sortere Grøndals konservesdåser. Faktisk kan op til 96% af metallet genanvendes.

Vi har samlet et par tips til, hvordan du kommer i gang med sorteringen derhjemme:

- Først og fremmest er det en fordel at have en lille spand til dåser og metalaffald. Det gør det langt nemmere at sortere, når du har et sted at smide affaldet hen - særligt hvis du bor til leje. Bor du i hus, kan du gøre det til en vane at gå ud med dåserne, så snart du er færdig med at lave mad. Skyl gerne dåserne for at tage de værste rester, inden du kommer dem i containeren.

- Fisk lugter når det bliver gammelt. Derfor anbefaler vi altid, at du skyller dåserne, inden de smides i affaldsspanden. Hvis du stadig kan fornemme lugten af fisk, kan du anskaffe dig en lille biospand med kulfilter i - det tager lugten.

- Vi har tidligere eksperimenteret med at komme dåserne i opvaskemaskinen. På den måde slipper du 100% fra fiskelugten.

- Har du børn, er det en god ide at introducere dem for affaldssortering så tidligt som muligt. For at gøre sorteringen lettere for børn, kan du montere et klistermærke på affaldsspanden, som illustrerer, hvilken type affald der skal i.

Hos Grøndals er vi meget interesseret i, hvordan du sorterer dine fiskekonserves. Du er velkommen til at dele dine sorteringsideer på vores Instagram eller Facebookside med hashtagget #givdåsernenytliv el. #sortermedGrøndals.

Kundernes favoritter

Makrele in Tomate – würzig und lecker
Makrele in Tomate – würzig und lecker
Makrele

Makrelfilet

Makrele in Tomate – würzig und lecker

45 kr

Wählen Sie die Menge

Thunfischfilet in Fenchel und Olivenöl
Thunfischfilet in Fenchel und Olivenöl
Thunfischfilet

Tunfilet

Thunfischfilet in Fenchel und Olivenöl

46 kr

Wählen Sie die Menge

Sardinen in würzigem Olivenöl
Sardinen in würzigem Olivenöl
Sardine

Sardiner

Sardinen in würzigem Olivenöl

45 kr

Wählen Sie die Menge

Thunfischfilet in mildem Chili und Olivenöl
Thunfischfilet in mildem Chili und Olivenöl
Thunfischfilet

Tunfilet

Thunfischfilet in mildem Chili und Olivenöl

46 kr

Wählen Sie die Menge

Kostenloser Versand ab 499 NOK

Gilt für den Paketshop

Lieferzeit

1-3 Tage

Kundendienst

Alle Wochentage von 10 bis 15 Uhr

Zufriedenheitsgarantie

100 Tage Rückgaberecht

Dein Korb ist leer

Mit dem Einkaufen fortfahren