1 to 3 day delivery and free shipping from NOK 499

Your cart was updated

Ingredienser

Fremgangsmetode

  • Vend løgringene i mel, og fritér dem sprøde i varm olie ved ca. 175 grader.
  • Krydr med salt, og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.
  • Smør rugbrødet, og anret den kogte kartoffel skåret i passende skiver.
  • Top med
    salt og friskkværnet sort peber.
  • Smag mayoen til med en lille smule karry, så smagen af karry ikke er for dominerende.
  • Anret 1 spsk. karrymayo på kartoffelskiverne.
  • Fordel 1 god spsk. finthakkede løg på mayoen efterfulgt af de ristede løgringe, ansjoser og toppet
    med fintskåret løvstikke.

- Skål, sømand!

FREMGANGSMÅDE

Vend løgringene i mel, og fritér dem sprøde i varm olie ved ca. 175 grader. Krydr med salt, og lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle.

Smør rugbrødet, og anret den kogte kartoffel skåret i passende skiver. Top med salt og friskkværnet sort peber.

Smag mayoen til med en lille smule karry, så smagen af karry ikke er for domi- nerende, og anret 1 spsk. karrymayo på kartoffelskiverne. Fordel 1 god spsk. finthakkede løg på mayoen efterfulgt af de ristede løgringe, ansjoser og toppet med fintskåret løvstikke. Skål, sømand!

Overdådige kartoffelmadder med saltede ansjosfilet

Den lille guldklump til en kartoffel er den perfekte makker med en saltede ansjos, på et godt stykke brød smurt med lækker hjemmerørt mayonnaise - en af mine sommer favoritmadder.

Free shipping over NOK 499

Applies to package shop

delivery time

1-3 days

Customer service

All weekdays from 10 a.m. to 3 p.m

Satisfaction Guarantee

100 day right of return

Your cart is empty

Continue shopping