SMØRREBRØD - RØRT LAKSESALAT
Til 2 personer
Det vidunderligt fleksible ved gode dåsefisk er, at de i en håndevending kan trylles om til noget nyt lækkert. Brugbart trylleri tilmed. Der er bare forskel på at hive en tøjkanin op af en hat og så forvandle en dåse laks til en skarp laksesalat, når gæsterne ringer på døren.
Ingredienser
1 ds. | røget laks |
2 spsk. | cremefraiche 38 % |
1/2 spsk. | mayo |
1 spsk. | små kapers |
Purløg | |
Dild + et par dildkviste til pynt | |
2 spsk. | finthakket rødløg |
2 spsk. | agurk i små tern |
Citron | |
Salt og peber | |
2 skiver | rugbrød |
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
Åbn dåsen med laks, og hæld olien fra. Pluk laksen i mindre stykker, og rør den med cremefraiche, mayo, kapers, fintskåret purløg, finthakket dild, finthakket rødløg og agurk i små tern. Smag til med revet citronskal, salt og peber. Anret laksesalaten på rugbrød, og pynt med lidt purløg, dild og en skive citron.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.