Flashback til barndommens køkken med torskerogn på dåse, men hey. Det er flashback, det kan altså noget. Ikke mindst i høfligt selskab med en hjemmegjort remo.
Ingredienser
Madderne
150 g | Grøndals torskerogn |
Olie | |
2-4 stk. | Rugbrød i skiver, hjemmebagt eller friskbagt |
Dildkvist | ..til pynt |
Citron |
Ingredienser
Hjemmerørte remoulade
4 spsk. | Mayo |
2 spsk. | Kapers |
2 spsk. | Hakkede cornichoner |
2 spsk. | Æble i tern |
4 spsk. | Finthakkede grøntsager, f.eks. knoldselleri, blomkål, kål, gulerod, glaskål og lign. |
Masser af dild | Hakket med stilk |
Salt og peber | |
Citronsaft eller lys eddike |
Fremgangsmåde
REMOULADE
Rør mayo, hakkede kapers, hakkede cornichoner, æble i små tern, finthakkede grøntsager og masser af dild sammen til en grov remoulade. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft eller lys eddike.
TORSKEROGN
Åbn dåsen, og tag torskerognen ud. Skær den i skiver på ca. 1 cm. Rist torskerognen i olie på en varm pande, til den er gylden og sprød.
Anret rognen på godt rugbrød med hjemmerørt remoulade, og pynt med dildkviste og citron. Så er du klar til at fortælle røverhistorier fra barndommen med munden fuld af torskerogn.
Anret og velbekomme!
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.