
Blæksprutte – naturens delikatesse og havets lille vidunder
Hvad er forskellen på blæksprutter – og hvorfor er de så fascinerende? Når man taler om blæksprutter, er det værd at vide, at der faktisk findes to hovedgrupper: de ottearmede og de tiarmede. I Dan...

Luksus-prepping – eller bare det at forberede sig på noget godt
Da jeg blev interviewet af Jyllands-Posten om prepping, gik det op for mig, at jeg faktisk ikke bryder mig om ordet. Det lyder dystert – som noget med krig, kriser og dommedagsstemning. Vi har lån...



Kan vi danskere lære noget af islændingene og deres torsketraditioner?
Da jeg for nylig læste COD – A Biography of the Fish That Changed the World af Mark Kurlansky – en fascinerende bog om torskens historiske betydning – slog det mig, hvor dybt forankret denne fisk e...

Grøndals tun startede midt ude på Atlanten. Med én dåse, fanget af én mand, med én line. Og den smagte så godt at jeg havde 50 stk. tun på dåse med i bagagen som souvenirs til venner og familie.

Vi er en lille flok, der hvert efterår samles ude hos en god ven på landet for at moste æbler og sætte cider over til vinteren. Når foråret kommer, mødes vi igen for at flaske cideren, sætte lidt s...

Sardin på dåse er en sand superfood
Sardiner: Superstjerne for krop og sind Dåsesardiner er en af naturens mest oversete superfoods. De er en smagsrig genvej til mange af de samme sundhedsfremmende næringsstoffer, som man ellers find...

Historien om Grøndals' Skagen Laks
Hos Grøndals har vi en dyb passion for fiskekonserves af højeste kvalitet. Denne passion har rødder i min barndom, hvor jeg sammen med min morfar udforskede verdenen af fiskekonserves. Dette blev s...






















