

Sardin på dåse er en sand superfood
Sardiner: Superstjerne for krop og sind Dåsesardiner er en af naturens mest oversete superfoods. De er en smagsrig genvej til mange af de samme sundhedsfremmende næringsstoffer, som man ellers find...

Historien om Grøndals' Skagen Laks
Hos Grøndals har vi en dyb passion for fiskekonserves af højeste kvalitet. Denne passion har rødder i min barndom, hvor jeg sammen med min morfar udforskede verdenen af fiskekonserves. Dette blev s...


Carrageenan; hvad er alge stabilisator?
Carrageenan: Naturlig stabilisator med stor betydning I vores jagt på at bringe dig de reneste og mest naturlige produkter, støder vi på mange fascinerende ingredienser. En af disse er carrageenan...

Forskellen på hel- og halvkonserves
Hvis du hidtil har tænkt: “konserves er da konserves, alt sammen kan stå ved stuetemperatur” - Så vil du få mere ud af denne artikel, end du formentlig havde tænkt ved første øjekast. Den grundlægg...

Ansjoser og sardiner - Hvad er forskellen?
Hvis du har svært ved at skelne mellem sardiner (sardina pilchardus) og ansjoser (Engraulis encrasicolus), er du ikke alene. Vi oplever ofte at folk bytter om på dem. Umiddelbart ligner de små fisk...

Hvilken betydning har Dolphin-Safe certificeringen?
Gennem årtier er millioner af delfiner på verdensplan blevet fanget som bifangst i forbindelse med tunfiskeri. For at komme denne bifangst til livs, er Dolphin-Safe certificeringen blevet oprettet...

Fiskeopdræt - hvordan fungerer det?
Opdrættede fisk er en betegnelse for fisk, som opdrættes i et arrangeret miljø såsom netbure i enten lukkede miljøer eller åbne farvand - også kaldet havbrug eller dambrug. De senere år er den land...