


Kan vi danskere lære noget af islændingene og deres torsketraditioner?
Da jeg for nylig læste COD – A Biography of the Fish That Changed the World af Mark Kurlansky – en fascinerende bog om torskens historiske betydning – slog det mig, hvor dybt forankret denne fisk e...

Grøndals tun startede midt ude på Atlanten. Med én dåse, fanget af én mand, med én line. Og den smagte så godt at jeg havde 50 stk. tun på dåse med i bagagen som souvenirs til venner og familie.

Vi er en lille flok, der hvert efterår samles ude hos en god ven på landet for at moste æbler og sætte cider over til vinteren. Når foråret kommer, mødes vi igen for at flaske cideren, sætte lidt s...

Sardin på dåse er en sand superfood
Sardiner: Superstjerne for krop og sind Dåsesardiner er en af naturens mest oversete superfoods. De er en smagsrig genvej til mange af de samme sundhedsfremmende næringsstoffer, som man ellers find...

Historien om Grøndals' Skagen Laks
Hos Grøndals har vi en dyb passion for fiskekonserves af højeste kvalitet. Denne passion har rødder i min barndom, hvor jeg sammen med min morfar udforskede verdenen af fiskekonserves. Dette blev s...


Carrageenan; hvad er alge stabilisator?
Carrageenan: Naturlig stabilisator med stor betydning I vores jagt på at bringe dig de reneste og mest naturlige produkter, støder vi på mange fascinerende ingredienser. En af disse er carrageenan...