TorskRørt torskelever på ristet rugbrød

Rørt torskelever på ristet rugbrød

Til 2 personer Lad os vende tilbage til torskeleveren. Man vender altid tilbage til torskeleveren. Den kan med fordel røres op og serveres som lunt smørrebrød på et stykke stadig varmt rugbrød. I...

LaksQuiche Lorraine

Quiche Lorraine

Til 4 personer Denne tærte er blevet en stor fransk klassiker, men den stammer faktisk fra middelalderens Tyskland. Quiche udspringer af det tyske "kuchen" – kage – og den oprindelige variant bes...

LaksRørt laksesalat

Rørt laksesalat

SMØRREBRØD - RØRT LAKSESALAT Til 2 personer Det vidunderligt fleksible ved gode dåsefisk er, at de i en håndevending kan trylles om til noget nyt lækkert. Brugbart trylleri tilmed. Der er bare fo...

OlivenSalade Nicoise med Tun & Tapenade - Fransk klassiker

Salade Nicoise med Tun & Tapenade - Fransk klassiker

Salad nicoise er en klassiker på ikke mindst amerikanske restauranter og caféer, men den er naturligvis opfundet og udtænkt i Europa i den franske havneby Nice. Det engelsk...

TorskStegt torskerogn med grov dildremoulade

Stegt torskerogn med grov dildremoulade

Flashback til barndommens køkken med torskerogn på dåse, men hey. Det er flashback, det kan altså noget. Ikke mindst i høfligt selskab med en hjemmegjort remo. Ingredienser Madderne 150 g Gr...

TorskNordiske fiskekroketter med torskerogn

Nordiske fiskekroketter med torskerogn

Måske du har prøvet vores fish cakes/ Fiskekroketter på den formidabele tun? Men nu har vi også en udgave at de sprøde lækre fiskekroketter på torskerogn! Det er tæt på samme tilgang, med daggamle...

MuslingSPICY KOKOSSUPPE MED RØD KARRY OG MUSLINGER I ESCABECHE

SPICY KOKOSSUPPE MED RØD KARRY OG MUSLINGER I ESCABECHE

På en kølig sommerdag eller efteråret, hvor kulden stadig har fat, er dennesuppe med spark i en lækker og varm landing efter en lang gåtur i skoven.

MuslingRavioli eller pasta med muslinger i escabeche

Ravioli eller pasta med muslinger i escabeche

Når man laver sine egne raviolier, er det vigtigt, at de holder tæt og kan holde til kogningen. Det lækre muslingefyld skal helst blive inde i de små pastapakker. Det lyder kompliceret, men er det ...

Klassisk viniagrette - nu med olien fra dåsefisk

Klassisk viniagrette - nu med olien fra dåsefisk

Rør eddike eller citronsaft med dijonsennep, finthakket løg og lidt salt. Pisk olien i stille og roligt, til vinaigretten er tyk og ensartet. Smag til med salt og peber. Voila, nu mangler du blot g...

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.