Rørt torskelever på ristet rugbrød
Til 2 personer Lad os vende tilbage til torskeleveren. Man vender altid tilbage til torskeleveren. Den kan med fordel røres op og serveres som lunt smørrebrød på et stykke stadig varmt rugbrød. I...
Til 4 personer Denne tærte er blevet en stor fransk klassiker, men den stammer faktisk fra middelalderens Tyskland. Quiche udspringer af det tyske "kuchen" – kage – og den oprindelige variant bes...
SMØRREBRØD - RØRT LAKSESALAT Til 2 personer Det vidunderligt fleksible ved gode dåsefisk er, at de i en håndevending kan trylles om til noget nyt lækkert. Brugbart trylleri tilmed. Der er bare fo...
Salade Nicoise med Tun & Tapenade - Fransk klassiker
Salad nicoise er en klassiker på ikke mindst amerikanske restauranter og caféer, men den er naturligvis opfundet og udtænkt i Europa i den franske havneby Nice. Det engelsk...
Stegt torskerogn med grov dildremoulade
Flashback til barndommens køkken med torskerogn på dåse, men hey. Det er flashback, det kan altså noget. Ikke mindst i høfligt selskab med en hjemmegjort remo. Ingredienser Madderne 150 g Gr...
Nordiske fiskekroketter med torskerogn
Måske du har prøvet vores fish cakes/ Fiskekroketter på den formidabele tun? Men nu har vi også en udgave at de sprøde lækre fiskekroketter på torskerogn! Det er tæt på samme tilgang, med daggamle...
SPICY KOKOSSUPPE MED RØD KARRY OG MUSLINGER I ESCABECHE
På en kølig sommerdag eller efteråret, hvor kulden stadig har fat, er dennesuppe med spark i en lækker og varm landing efter en lang gåtur i skoven.
Ravioli eller pasta med muslinger i escabeche
Når man laver sine egne raviolier, er det vigtigt, at de holder tæt og kan holde til kogningen. Det lækre muslingefyld skal helst blive inde i de små pastapakker. Det lyder kompliceret, men er det ...
Klassisk viniagrette - nu med olien fra dåsefisk
Rør eddike eller citronsaft med dijonsennep, finthakket løg og lidt salt. Pisk olien i stille og roligt, til vinaigretten er tyk og ensartet. Smag til med salt og peber. Voila, nu mangler du blot g...