Makrel

Fish tacos

Fish tacos

Til 4 personer

Fisk i dåse kan snildt varmes op. Her får de et lunt liv under den mexicanske sol med fyrig pico de gallo, som er en frisk tomatsalsa med et spark af chili.

 

Ingredienser

4 ds. makrel i olivenolie eller makrel i krydret olivenolie
2 tomater
1 løg
Frisk koriander
Frisk grøn chili
Lime
Salt og peber
2 modne avocadoer
12-16 små tortilllaer – enten majs eller hvede, du bestemmer
2-3 spsk. cremefraiche
Hot sauce

 

Fremgangsmåde

Åbn dåserne, og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10-15 minutter.

Imens laves pico de gallo. Skær tomater og løg i ensartede små tern, bland med finthakket frisk koriander og lidt finthakket grøn chili efter behag, og smag til med limesaft, salt og peber.

Befri avocadoerne for skind og sten, halvér dem, og skær dem i tynde skiver.

Lun tortillaerne, og anret med den varme makrel, derpå et par skiver avocado, og top med pico de gallo, lidt cremefraiche og hot sauce på siden.