pinhais

pinhais

Hvordan finder man de bedste dåsesardiner i verden? Man spiser løs indtil man finder dem der smager bedst. Grøndals har været verden rundt for at finde sardin på dåse der smager himmelsk, og desuden opfylder vores strenge kriterier for bæredygtighed. Vi har fundet et udvalg af sardiner der er kendetegnet ved godt håndværk, mørt, blødt kød og masser af smag. Sardin på dåse er en genial gæst til frokosten, til bruschetta eller bare hvis du skal have en lækker lille fisk på menuen. Vi har både den klassiske sardin i olie, en lækker sardin i tomat, og en krydret sardin til folk der gerne vil have lidt ekstra krydderi på tilværelsen.

Filtre

Filtre
Sorter efter:

8 produkter

Kundernes favorit
Makrel i tomat - krydret og lækkerMakrel i tomat - krydret og lækker
Portugisiske sardiner i krydret olivenoliePortugisiske sardiner i krydret olivenolie
Portugisiske sardiner i olivenoliePortugisiske sardiner i olivenolie
Udsolgt
Makrelfilet i krydret olivenolieMakrelfilet i krydret olivenolie
Portugisiske sardiner i krydret tomatPortugisiske sardiner i krydret tomat
Små makreller i olivenolieSmå makreller i olivenolie
Portugisiske sardiner i tomat og olivenoliePortugisiske sardiner i tomat og olivenolie
Emballage til Pinhais sardiner i olivenolie med citron fra Grøndals, med en grøn og gul illustration af en fisker, set mod en grå tekstureret baggrund.Dåse med Pinhais sardiner i olivenolie med citron fra Grøndals, hvor låget er delvist åbnet, placeret ved siden af emballagen, set mod en grå tekstureret baggrund.

Fordi vi ikke kan lade være

Grøndals nye fiskekonserves

Hos Grøndals får vi jævnligt ny fiskekonserves - vi er drevet af passion for velsmagende og bæredygtig fiskekonserves, og derfor leder stifter Martin Grøndal altid efter nyt og spændende fisk på dåse. 

Koldrøget skagen laks fra Grøndals på en træbord

Laks på dåse 

Senest har vi skabt vores egen koldrøget laks på dåse i økologisk olivenolie. Vi synes ikke, der fandtes en ordentlig og velsmagende laks på dåse, og derfor satte Martin sig for at skabe sin egen. Missionen har fra starten været klar, laksen skulle være saftig, bevare sin smag og fede udtryk og så måtte stykket gerne være flot ligesom vores tunfilet - og jo, olien den skulle svøbes i måtte være en højkvalitets olivenolie. finder vi løbende på nye og spændende produkter at tilbyde dig.

Billedet viser flere tomme dåser af forskellige former og størrelser, spredt ud på en overflade. Disse dåser har sandsynligvis været brugt til at opbevare fiskekonserves, såsom sardiner eller makrel. Dåserne er åbnet ved at trække i den typiske metalring, som er knyttet til låget, og nogle af lågene er delvist bøjet tilbage. Billedet fremhæver emballagen og processen efter at have brugt indholdet, hvilket kan indikere et fokus på genanvendelse eller bæredygtighed i forhold til dåseemballage.

Torskelever på dåse

Vi forventer at kunne præsentere en nordisk, og yderst delikat, torskelever i egen olie på dåse i 2023. Den er fundet, og nu handler det bare om at få den på lager. Er du skrevet op til Grøndals nyhedsbrev? Abonnerer du på vores nyhedsbrev, vil du være blandt de første til at få muligheden for at smage nye fiskekonserves såvel som at modtage tilbud, når vi har særlige Grøndals fiskekasser til højtider som påske, pinse, jul og andre relevante anledninger - påskekassen er særlig populær. Hvis ikke du følger os, skriv dig da op i dag.

Hvad bliver det næste?

Vi har aktuelt testet en laks med peber, og det er lovende. Men Martin drømmer også om at finde eller skabe en velsmagende torskerogn eller anden rogn på dåse. Der findes meget god fisk i danske og nordiske farvande, og Martins konstante nysgerrighed ved man aldrig hvad den fører med sig.