Fiskekasser fra Grøndals

Vi har sammensat en række fiskekasser, så du let og hurtigt kan bestille et udvalg af dine favoritter.

Fiskekasser fra Grøndals

Filtre

Filtre
Sorter efter:

9 produkter

Spar 62,00 kr
PåskekassenPåskekassen
Grøndals
Påskekassen Salgspris529,00 kr Normalpris591,00 kr
Spar 35,00 kr
En papkasse med Grøndals’ Starterkassen, mærket med en blå etiket, der beskriver indholdet, set mod en grå tekstureret overflade.Grøndals Starterkasse
Grøndals
Grøndals Starterkasse Salgspris499,00 kr Normalpris534,00 kr
Spar 69,00 kr
Grøndals TunfiletkasseGrøndals Tunfiletkasse
Grøndals
Grøndals Tunfiletkasse Salgspris685,00 kr Normalpris754,00 kr
Spar 56,00 kr
Grøndals sardinkassefrokostbord med sardiner fra grøndals, sardiner på dåse og sardiner på glas
Grøndals
Grøndals sardinkasse Salgspris539,00 kr Normalpris595,00 kr
Spar 20,00 kr
Papkasse med Grøndals’ Makrelkassen, mærket med en lyseblå etiket, der beskriver indholdet, set mod en grå tekstureret baggrund.Et udvalg af dåser med makrelfileter og makrelpate fra Grøndals, arrangeret på en marmoroverflade sammen med Grøndals’ Makrelkassen flyer. Produkterne inkluderer mærkerne Pinhais, Lucas, og Cantabrico Sea, og er omgivet af brød og en tallerken med salt.
Grøndals
Grøndals makrelkasse Salgspris299,00 kr Normalpris319,00 kr
Spar 50,00 kr
Jean de Luz SardinetrioJean de luz sardiner anrettet på tre tallerkener omgivet af brød
Jean de Luz
Jean de Luz Sardinetrio Salgspris325,00 kr Normalpris375,00 kr
Spar 14,00 kr
Grøndals lakse-trioGrøndals lakse-trio
Grøndals
Grøndals lakse-trio Salgspris253,00 kr Normalpris267,00 kr
Spar 79,50 kr
Grøndals smagekasse og kogebogGrøndals smagekasse og kogebog
Grøndals
Grøndals smagekasse og kogebog Salgspris799,00 kr Normalpris878,50 kr
Spar 14,50 kr
Grøndals smagekasse med olivenolieGrøndals smagekasse med olivenolie
Grøndals
Grøndals smagekasse med olivenolie Salgspris799,00 kr Normalpris813,50 kr

Inspiration

Kogebogen DÅSEMAD

"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.

Hiv den i land