Tun

Tuna Melt

Tuna Melt

Til 4 sandwich

Denne varme sandwich så dagens lys for første gang i 1940’ernes USA, og tak for det. Kombinationen af det varme brød, mayo, tun og smeltet ost giver en herligt fedtet sandwich, der smager af mere.

 

Ingredienser

1 ds. tun i olie (drænet 250 g)
4 spsk. mayonnaise
1 lille løg
4 spsk. blegselleri i små tern
1 syltet agurk
Salt og friskkværnet peber
Lidt chiliflager eller hot sauce
Citronsaft
8 skiver godt brød
2 tomater
8 skiver cheddarost

 

Fremgangsmåde

Åbn dåsen med tun, og sigt olien fra.

Rør en tunsalat af tun, mayo, finthakket løg, blegselleri og syltet agurk i tern, og smag til med salt, peber, chiliflager eller hot sauce og lidt citronsaft.

Fordel tunsalaten på 4 stykker godt brød, og læg derpå tomat i tynde skiver, cheddarost og til slut et stykke brød øverst. Giv sandwichene et godt tryk, og grill dem i ovnen eller i en toaster, til de er sprøde og varme, og osten er smeltet.