Til 4 sandwich
Denne varme sandwich så dagens lys for første gang i 1940’ernes USA, og tak for det. Kombinationen af det varme brød, mayo, tun og smeltet ost giver en herligt fedtet sandwich, der smager af mere.
Ingredienser
1 ds. | tun i olie (drænet 250 g) |
4 spsk. | mayonnaise |
1 | lille løg |
4 spsk. | blegselleri i små tern |
1 | syltet agurk |
Salt og friskkværnet peber | |
Lidt chiliflager eller hot sauce | |
Citronsaft | |
8 | skiver godt brød |
2 | tomater |
8 | skiver cheddarost |
Fremgangsmåde
Åbn dåsen med tun, og sigt olien fra.
Rør en tunsalat af tun, mayo, finthakket løg, blegselleri og syltet agurk i tern, og smag til med salt, peber, chiliflager eller hot sauce og lidt citronsaft.
Fordel tunsalaten på 4 stykker godt brød, og læg derpå tomat i tynde skiver, cheddarost og til slut et stykke brød øverst. Giv sandwichene et godt tryk, og grill dem i ovnen eller i en toaster, til de er sprøde og varme, og osten er smeltet.