Santa Catarina

Tun på dåse var startskuddet for Grøndals & Co. Det var den allerførste konserves, vi forhandlede, og til stadighed er det noget, vi er stolte af at have. For hvor megen anden tunkonserves tilvejebringes i det Indiske Ocean og i Asien, kommer vores gode skipjack fra Atlanterhavet og Azorerne. Den fiskes traditionen tro med stang og line, eller det man certificerer Pole & line tun, INPLF, og stangfisket tun er for os den eneste rigtige metode at bruge i tunfiskeriet. På den måde sikrer vi, at fangsten af tun kun indeholder skipjack tun, som i Atlanterhavet ikke er truet og som har et naturligt lavt indhold af tungmetal. Men andre fordele er også undgåelsen af bifangst og et skånsomt fiskeri i forhold til delfiner. Med andre ord er tun fisket på stang og line at foretrække. Nok om blåstemplingen af tunfiskeriet, og til tunfisken selv. For den er særlig. Så særlig at magasinet Gastro kårede vores Tunfilet i økologisk olivenolie til den bedste luksus tunkonserves i kategorien, og tilmed udmærkede den sig også som den billigste. At vores dåsetun, med mange varianter af tunfilet i fennikelfrø, chili eller krydret olivenolie, skulle være prisvindende, det skyldes den stolte tradition, som folket på Azorerne er drevet af. En økultur, som hænger tæt sammen med naturens vilje, hvorfor man respekterer de råvarer, den giver og lægger al energi i at skabe velsmagende og ansvarfulde tunkonserves - på øerne sætter stormvejret ofte en stopper for den friske fisk til middagsbordet.

Santa Catarina

Filtre

Filtre
Sorter efter:

12 produkter

En dåse tunfilet i fennikel og olivenolie, indpakket i gult papir, ligger på en lysegrå, tekstureret overflade. Det er en specialitet fra Azorerne – med en delikat smag, præget af stille selvsikkerhed og høj kvalitet.
En åbnet dåse Tunfilet i fennikel og olivenolie hviler på avispapir ved siden af sin indpakkede, flersprogede emballage på en lysegrå overflade.
En dåse Tunfilet i mild chili og olivenolie, indpakket i papir med sort-hvid tekst og en rød etiket, ligger på en lys, tekstureret baggrund.
En åbnet dåse tunfilet ligger på trykt papir ved siden af sin rød-hvide emballage med teksten “Tunfilet i mild chili og olivenolie”, med et strejf af azorisk chili, alt sammen anrettet på en lysegrå overflade.
En dåse Santa Catarina Tunfilet i økologisk olivenolie, pakket ind i brunt avispapir med enkle ikoner og tekst, der fremhæver dens bæredygtige tun-oprindelse, ligger på en lysegrå tekstureret overflade.Tre dåser og glas med Santa Catarina Tunfilet i økologisk olivenolie vises på en hvid overflade sammen med en magasinside med dansk tekst, vurderinger og beskrivelser af hvert bæredygtigt tunprodukt ovenover og ved siden af.
En rektangulær dåse Tunfilet i krydret olivenolie, indpakket i grøn- og hvidt papir, ligger på en lysegrå, tekstureret overflade.En åbnet dåse Tunfilet i krydret olivenolie hviler på hvidt papir ved siden af sin grøn-hvide emballage på en lysegrå overflade.
En dåse Santa Catarina Tunfilet i timian og olivenolie, pakket ind i grønt og hvidt papir med vintagetekst og illustrationer, hviler på en lysegrå stenoverflade.En åbnet dåse Santa Catarina Tunfilet i timian og olivenolie ligger på sin emballage ved siden af en uåbnet dåse, begge udstillet på en lysegrå overflade.
En dåse Tunfilet i ingefær og olivenolie, indpakket i orange og hvid emballage, ligger på en lysegrå, tekstureret overflade.
En åbnet dåse Santa Catarina Tunfilet i ingefær og olivenolie hviler på papir, med sin orange og hvide emballage – mærket BPA-fri dåser – synlig ved siden af.
En rektangulær dåse Santa Catarina Småstykker af tun i økologisk olivenolie, pakket ind i avispapir med en grøn dansk etiket, er placeret på en lysegrå tekstureret overflade.En åben dåse Santa Catarina Småstykker af tun i økologisk olivenolie placeres på avispapir ved siden af dens grønne og hvide emballage, BPA-fri dåser, på en lysegrå overflade.
En rektangulær dåse Santa Catarina Tunfilet i jomfru olivenolie hviler på en spættet grå overflade. Den sort-hvide emballage har dansk og portugisisk tekst med vægt på den bæredygtige fangstmetode.En åbnet dåse Santa Catarina Tunfilet i jomfru olivenolie hviler på vintagepapir ved siden af sin elegante sort-hvide æske, der er sat på en lysegrå sten – fanget med den bæredygtige fangstmetode.
To dåser Santa Catarina Småstykker af tun i olivenolie står på en lysegrå overflade. Den ene står oprejst og viser en illustration og etiket af en nonne; den anden er på hovedet og viser sit enkle metallåg med trækflig.En åbnet dåse Santa Catarina Småstykker af tun i olivenolie med strimlet tun indeni ligger ved siden af en uåbnet dåse med den samme bæredygtige tun på en lysegrå overflade.
En dåse Santa Catarinas Tunfilet i letsaltet vand, pakket ind i sort-hvidt papir med en blå etiket, hviler på en lysegrå, spættet overflade – et kvalitetsprodukt på dåse fra bæredygtigt fiskeri.En åbnet dåse Santa Catarina Tunfilet i letsaltet vand hviler på avispapir og afslører lyserøde tunstykker, med dens blå og hvide emballage ved siden af på en lysegrå overflade.
Kommer snart på lager
En dåse Santa Catarina Tun i letsaltet vand, pakket ind i sort-hvidt papir med en blå etiket med dansk tekst og ikoner, er placeret på en lysegrå, spættet overflade.En åben dase Tun i letsaltet vand fra Santa Catarina står ved siden af sin blå-hvide emballage på avispapir, placeret på en lys grå overflade.
To dåser Santa Catarina Småstykker af tun i letsaltet vand hviler på en lysegrå overflade – den ene har det sølvfarvede låg med trækfane, mens den anden har den blå og hvide etiket, der fremhæver dette bæredygtige valg.To dåser Santa Catarina Småstykker af tun i letsaltet vand; den ene forseglet, den anden delvist åbnet for at vise bæredygtige tunstykker indeni. Begge er placeret på en lysegrå overflade.