OmtaleGRØNDALS I POLITIKEN - FISKEKONSERVES SOM DEN NYE TREND
OmtaleEn tanke fra havet - til morfar

En tanke fra havet - til morfar

Grøndals kvalitetskonserves begyndte som en nørdet niche-ide, men har en fin familiehistorie bag sig. Hvis moderne dansk madlavning stod i stampe i brun sovs og stegemargarine, så var Gastronomi Gu...

OmtaleInterview fra POINT of VIEW International (POV)

Interview fra POINT of VIEW International (POV)

  Med ”krudt i røven” og en passion for bæredygtig fiskekonserves af Poul Arnedal Publiceret 24/09/2019 i Grønt/Mad/POV Business POV BUSINESS // PORTRÆT – Martin Grøndal har haft en iboende i...

OmtaleTUN PÅ DÅSE ER EN OVERSET DELIKATESSE!

TUN PÅ DÅSE ER EN OVERSET DELIKATESSE!

DÅSETUN ER DEN FISKEKONSERVES MED FLEST FORDOMME. DEN MÅ STÅ PÅ MÅL FOR DELFINDRAB, TUNGMETALLER, OVERFISKERI OG MILJØSKADELIG PRODUKTION. MEN HAR DÅSETUN FORTJENT DET? Fordommene om ...

OmtaleTun-importør: Min opstart har været en stor omgang “trial and error”

Tun-importør: Min opstart har været en stor omgang “trial and error”

I foråret bragte Altinget en artikelserie med fokus på fødevarestyrelsen og det at starte fødevarevirksomhed i Danmark. I artiklen her kan du læse om mine oplevelser og de erfaringer jeg har gjort ...

En blå kogebog med titlen Dåsemad: En kogebog med fiskekonserves af Martin Grøndal har hvide illustrationer af forskellige fisk og skaldyr på omslaget. Bogen ligger på en grå overflade.

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.

Se kogebogen DÅSEMAD