Musling

Knivmuslinger med soja-ingefær

Knivmuslinger med soja-ingefær

Til 2 personer

Knivmuslinger. Hvad skal vi med dem? Spise dem, naturligvis. De har en perfekt smag og størrelse til mødet med de varme asiatiske smagsgivere her.

 

Ingredienser

1 ds. små knivmuslinger
½ dl god olivenolie + lidt til stegning
½ fed hvidløg
½ tsk. frisk ingefær
¼ dl sojasauce
Lidt revet limeskal og -saft
1 forårsløg
Frisk basilikum
Flagesalt

 

Fremgangsmåde

Åbn dåsen med knivmuslinger, og hæld lagen fra.

Varm en pande op, så den er meget varm. Vend knivmuslingerne i lidt olivenolie, og steg dem i 30 sekunder på den ene side. Sluk derefter for blusset, og træk straks panden væk fra varmen.

Vend muslingerne med knust hvidløg og fintrevet ingefær, og anret dem. Dryp olivenolie, sojasauce, limesaft og revet limeskal over knivmuslingerne, og pynt med fintskåret forårsløg og frisk basilikum. Drys lidt flagesalt på toppen.