Sådan anretter jeg.
Kom en teskefuld smør og kompot på den lune lyssej og lad det smelte ned i lagen. Server kartoflerne ved siden af.
- ja, det er den ingen ben i :-)
Velbekomme.
Vores sejfilet i tangpesto kan både nyde kold og varm. Personligt, der foretrækker jeg den lun. For på den måde frigives den fyldige og lækre saft fra både tang og sej, hvilket i sig selv er en skøn sauce til at dyppe brød i eller at arbejde videre på
Fremgangsmetode, rødbedekompot
Nb. kompotten kan opbevares i en skoldet glas.
Fremgangsmetode, peberrodssmør
Kom en teskefuld smør og kompot på den lune lyssej og lad det smelte ned i lagen. Server kartoflerne ved siden af.
- ja, det er den ingen ben i :-)
Velbekomme.
Lyssej i tangpesto er bestående af dansk blæretang, persille, kapers, salt og lidt god rapsolie. Sejen er udviklet af Havsmag, som har opfundet en ny og særlig spændende form for fiskekonserves, der både kan serveres kold som varm.
Fri fragt 499,-
Leveringstid
Kundeservice
Fortrydelsesret