1-3 dages levering // fri levering 499,-

Produktet blev tilføjet til din kurv

Ingredienser

Rødebedekompot

  • 4 stk. rødbeder (mellemstore) 
  • 1 stk. kartoffel
  • 250 cl.Hvidvinseddike ell. æblecidereddike
  • 150 g. sukker

Peberrodssmør 

  • 25-50 g.smør
  • Friskpeberrod (i den mængde du lyster)

Fremgangsmetode

Fremgangsmetode, rødbedekompot

  • Skræl og skær rødbeder samt kartofler i tynde skiver.
  • Hæld hvidvinseddiken i en gryde og tilsæt sukker mens du opløser den under jævn varme.
  • Kom rødbede og kartoffel i gryden og lad det koge ind til saften bliver en let tyk sirup. 
  • Afkøl og blend til en ensartet masse.

Nb. kompotten kan opbevares i en skoldet glas.

Fremgangsmetode, peberrodssmør

  • Blødgør smørret med en gaffel.
  • Når smørret er blevet smidigt tilsættes fintrevet peberrod.
  • Smages til efter hvor stærk peberroden ønskes.

Sådan anretter jeg.

Kom en teskefuld smør og kompot på den lune lyssej og lad det smelte ned i lagen. Server kartoflerne ved siden af. 

 - ja, det er den ingen ben i :-)

Velbekomme. 

Lyssej i skøn tangpesto med dansk blæretang, kapers og løg - servér den varm.

Lyssej i tangpesto er bestående af dansk blæretang, persille, kapers, salt og lidt god rapsolie. Sejen er udviklet af Havsmag, som har opfundet en ny og særlig spændende form for fiskekonserves, der både kan serveres kold som varm. 

Fri fragt 499,-

Til pakkeshop

Leveringstid

1-3 hverdage

Kundeservice

Alle hverdage fra 10 til 15

Fortrydelsesret

30 dages returret

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle