Jean de Luz
Sardiner på glas fra Jean de Luz. Vi er stolte af at kunne præsentere vores nyeste produktkategori hos Grøndals: Sardiner på glas fra Jean de Luz. Disse udsøgte sardiner, fanget i den smukke og rige bugt af Biscayen, bringer en autentisk smag af den franske Baskerland direkte til dit bord. Med fokus på bæredygtighed, kvalitet og autentiske smagsoplevelser, tilbyder Jean de Luz en unik smagsrejse, der er lige så sund, som den er lækker.
Jean de Luz
Video
Fordi vi ikke kan lade være
Grøndals nye fiskekonserves
Hos Grøndals får vi jævnligt ny fiskekonserves - vi er drevet af passion for velsmagende og bæredygtig fiskekonserves, og derfor leder stifter Martin Grøndal altid efter nyt og spændende fisk på dåse.
Laks på dåse
Senest har vi skabt vores egen koldrøget laks på dåse i økologisk olivenolie. Vi synes ikke, der fandtes en ordentlig og velsmagende laks på dåse, og derfor satte Martin sig for at skabe sin egen. Missionen har fra starten været klar, laksen skulle være saftig, bevare sin smag og fede udtryk og så måtte stykket gerne være flot ligesom vores tunfilet - og jo, olien den skulle svøbes i måtte være en højkvalitets olivenolie. finder vi løbende på nye og spændende produkter at tilbyde dig.
Torskelever på dåse
Vi forventer at kunne præsentere en nordisk, og yderst delikat, torskelever i egen olie på dåse i 2023. Den er fundet, og nu handler det bare om at få den på lager. Er du skrevet op til Grøndals nyhedsbrev? Abonnerer du på vores nyhedsbrev, vil du være blandt de første til at få muligheden for at smage nye fiskekonserves såvel som at modtage tilbud, når vi har særlige Grøndals fiskekasser til højtider som påske, pinse, jul og andre relevante anledninger - påskekassen er særlig populær. Hvis ikke du følger os, skriv dig da op i dag.
Hvad bliver det næste?
Vi har aktuelt testet en laks med peber, og det er lovende. Men Martin drømmer også om at finde eller skabe en velsmagende torskerogn eller anden rogn på dåse. Der findes meget god fisk i danske og nordiske farvande, og Martins konstante nysgerrighed ved man aldrig hvad den fører med sig.