Til 2 personer
Du kender waldorfsalat? Den fra det fine Waldorf Astoria Hotel i New York? Fint. Så tilsæt brislinger, og noget velkendt og måske lidt bedaget får et nyt og spændende liv.
Ingredienser
| 8 | brislinger |
| 2 spsk. | mayo |
| 2 spsk. | cremefraiche |
| Lidt sukker | |
| Salt og peber | |
| Citron | |
| ½ | grønt æble |
| ½ | rødt æble |
| ½ dl | knoldselleri |
| ½ stang | bladselleri – gem bladene |
| 4 | røde vindruer uden sten |
| 4-6 | valnødder |
| 2 skiver | rugbrød |
Fremgangsmåde
Åbn glasset med brislinger, og sigt olien fra.
Bland mayo og cremefraiche, og smag til med sukker, salt, peber, citronsaft og citronskal.
Skær æbler og knoldselleri i julienne og bladselleri i små tern. Halvér vindruerne, og skær dem i tynde både. Vend forsigtigt det hele i dressingen. Pluk brislingerne i mindre stykker, og vend også dem forsigtigt i dressingen. Rist valnødderne let af på en pande.
Anret salaten på rugbrød, og pynt med bladselleritoppe og ristede valnødder.
















