CertificeringTun med omhu og høj kvalitet

Tun med omhu og høj kvalitet

Grøndals tun startede midt ude på Atlanten. Med én dåse, fanget af én mand, med én line. Og den smagte så godt at jeg havde 50 stk. tun på dåse med i bagagen som souvenirs til venner og familie.

CertificeringHvilken betydning har Dolphin-Safe certificeringen?

Hvilken betydning har Dolphin-Safe certificeringen?

Gennem årtier er millioner af delfiner på verdensplan blevet fanget som bifangst i forbindelse med tunfiskeri. For at komme denne bifangst til livs, er Dolphin-Safe certificeringen blevet oprettet...

CertificeringFriend of the sea - din garanti for et bæredygtigt produkt

Friend of the sea - din garanti for et bæredygtigt produkt

Når du vælger produkter, som er mærket med Friend of the sea, støtter du bæredygtigt fiskeri. Friend of the sea er et internationalt varemærke, hvis mission er at bevare og beskytte havmiljøet ved ...

CertificeringIPNLF - Certificering for stangfiskeri

IPNLF - Certificering for stangfiskeri

IPNLF (International Pole and Line Foundation) har til formål at udbrede kendskabet til fiskeri med stang, hvilket anses som den mest miljøvenlige fangstmetode, da stangfisket tun har minimal indvi...

CertificeringHvad er MSC - Går du efter den blå fisk?

Hvad er MSC - Går du efter den blå fisk?

Du har sikkert stødt på den blå certificering (Marine Stewardship Council) MSC i fiskeafdelingen i supermarkedet. MSC mærket anvendes som et pejlemærke for forbrugerne, som sikrer, at vilde fisk og...

CertificeringHvad er ASC Mærket?

Hvad er ASC Mærket?

Opdrættede produkter spiller en større og større rolle i forhold til den fisk, vi indtager. I dag kommer mere end halvdelen af verdens fisk fra akvakulturvirksomheder, fordi den vilde fangst af fis...

CertificeringBPA-fri dåser - hvad betyder det, og hvorfor er det godt?

BPA-fri dåser - hvad betyder det, og hvorfor er det godt?

Du har med næsten garanti set, at nogle af de plast- og metalbeholdere, du køber i dag, er mærket “BPA-fri”, eller måske har du set overskrifter, som har haft forkortelsen i sig. Hertil er det helt...

En blå kogebog med titlen Dåsemad: En kogebog med fiskekonserves af Martin Grøndal har hvide illustrationer af forskellige fisk og skaldyr på omslaget. Bogen ligger på en grå overflade.

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.

Se kogebogen DÅSEMAD