Kandy Spices

Kandy Spices er et dansk krydderifirma etableret i 2016. Vi holder til på Østerbro i København, og det er herfra, vi udvikler vores lækre og spicy chilisaucer, krydderier og smagfulde lemonader med inspiration fra det srilankanske og sydasiatiske køkken.

Kandy Spices tog sin form, da kok og ejer David de Silva besluttede at genoplive sin fars chiliopskrifter og dele sin gastronomiske arv fra Sri Lanka. Familien de Silva er oprindeligt fra den smukke by Kandy, der ligger i højlandet på den tropiske ø, og som er særligt kendt for nogle af de bedste krydderier i verden. Deraf navnet Kandy Spices.

Filtre

2 produkter

Kommer snart på lager
hot sauce
hot sauce og tun
kroket
Sort Peber - i verdensklasse fra Kandy Spices spildes ud af en hvid pose på en grå overflade ved siden af en træpeberkværn og låg.Et nærbillede af Sort Peber - i verdensklasse fra Kandy Spices viser srilankanske peberkorn med ru, teksturerede overflader og mørkebrun til sort farve, der fylder hele billedet.
Et spisekammer af træ med hylder fyldt med forskellige farverige dåser og dåser med konserveret fisk, herunder sardiner og makrel, arrangeret pænt sammen med kassevarer.

Fyld skabet op

Bland din egen kasse

Bland 24 konserves - 15% rabat
En blå kogebog med titlen Dåsemad: En kogebog med fiskekonserves af Martin Grøndal ligger på en grå, struktureret overflade. På omslaget er der hvide stregtegninger af forskellige fisk og skaldyr.

Inspiration

Kogebogen DÅSEMAD

"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.

Hiv den i land