Hiv årets forsommerkasse i land // 1-3 dages levering // fri levering 499,-

Produktet blev tilføjet til din kurv

Grøndals gode sardiner

Hvad er MSC - Går du efter den blå fisk?

Du har sikkert stødt på den blå certificering (Marine Stewardship Council) MSC i fiskeafdelingen i supermarkedet. MSC mærket anvendes som et pejlemærke for forbrugerne, som sikrer, at vilde fisk og skaldyr kan spores tilbage til bæredygtigt fiskeri. 

MSC mærket må derfor kun anvendes på vilde fisk og skaldyr, som kommer fra fiskeri, der er certificeret i henhold til MSC-standarden, og lever op til MSCs krav om bæredygtigt fiskeri.

MSC fortæller derfor intet om kvaliteten af produktet, men fokuserer i stedet på at fiskebestanden opretholdes.

MSC mærket - en certificering som har til hensigt at styrke bæredygtig fiskeri..

Der findes over 300 certificerede fiskerier på verdensplan, hvoraf den blå fisk er fordelt på mere end 25.000 produkter. 

For at blive MSC certificeret skal en gruppe uafhængige eksperter vurdere, hvorvidt fiskeriet lever op til MSC standarden. Dette gøres gennem et utal af vurderinger, besøg og databehandling, der kan tage helt op til halvandet år.

MSC driver et internationalt sporbarhedsprogram, hvilket betyder, at når du som forbruger køber MSC mærket fisk, kan produktet spores tilbage et certificeret fiskeri.


Hos Grøndals går vi ind for bæredygtighed

Når du køber fiskekonserves fra Grøndals, kan du spise dem med god samvittighed og samtidig påvirke efterspørgslen af bæredygtig fisk i en opadgående kurve. Vi går hverken på kompromis med bæredygtighed eller kvalitet, når vi jagter den gode smag og de allerbedste råvarer. Grøndals dåsetun er endvidere uden bifangst og med et naturligt lavt indhold af tungmetaller.
Vores grundværdier er meget klare. Vi går op i at forbinde den gode smag med den gode samvittighed, derfor lægger vi i høj grad vægt på kvaliteten af råvarer, hvordan den er tilvejebragt og hvem samt hvordan den produceres. Vi har fokus på hele værdikæden, da det for os afstedkommer bæredygtigt fiskekonserves på et holistisk plan.

Med Grøndals 5 grundværdier kan du som forbruger sætte dig til bords og spise smagfuld fiskekonserves med god samvittighed:

  • Den gode smag
  • Det gode fiskeri
  • De gode fiskearter
  • Den gode arbejdskraft
  • De gode dåser er BPA fri

I en verden hvor miljø og bæredygtighed ligger højt på dagsordenen, har Grøndals valgt at gå skridtet videre og udelukkende producere konservesdåserne i BPA fri materiale. Bisphenol A er skadeligt og hormonforstyrrende for kroppen, og dette synes vi er unødvendigt at udsætte forbrugerne for. 

Du kan læse mere om BPA-fri dåser lige her.

Grøndals tilstræber og opfordrer ligeledes dig til at affaldssortere konservesdåserne korrekt i metalcontaineren, da 96 % af dåsen kan omsmeltes og genanvendes.

Kun det bedste er godt nok til forbrugeren

Grøndals går hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed, og det kan opleves i vores fiskekonserves. Med et bredt udvalg som spænder vidt i alt lige fra tun og laks til blæksprutte, ansjos og brislinger, findes der noget for enhver smag. Grøndals tilbyder desuden smagekasser og gavepakker, som byder på alt godt fra havet.


Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er MSC mærket fisk?

Marine Stewardship Council (MSC) mærket er en certificering, som gives til fiskerier, som opretholder MSC standarden i henhold til bæredygtigt fiskeri. MSC mærket anvendes kun til fiskerier, som fanger vilde fisk og skaldyr.

Hvor kan jeg få MSC fisk?

Grøndals forhandler et udvalg af MSC mærket dåsekonserves fisk og skaldyr, som kan købes via deres webshop eller i udvalgte supermarkeder og specialforretninger.

Fri fragt 499,-

Til pakkeshop

Leveringstid

1-3 hverdage

Kundeservice

Alle hverdage fra 10 til 15

Fortrydelsesret

30 dages returret

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle