1-3 dages levering // fri levering 499,-

Produktet blev tilføjet til din kurv

Ingredienser

  • 4 ansjosfileter i olivenolie
  • Olivenolie
  • 4 fed hvidløg
  • 4 tsk. små kapers
  • 1 ds. gode hakkede tomater
  • 4 spsk. sorte oliven eller Grøndals oliven
  • 1⁄2 tsk. chiliflager
  • Salt og peber
  • 300 g linguine eller spaghetti
  • Bredbladet persille

Fremgangsmetode

  • Varm lidt olivenolie på en stor pande, og sautér knust hvidløg og grofthakkede ansjoser.
  • Tilsæt grofthakkede kapers og hakkede tomater, og lad det simre til en tæt sauce i ca. 10-15 minutter.
  • Tilsæt oliven, og smag til med chiliflager, salt, peber og et
    skvæt olivenolie.
  • Kog pastaen al dente, så den stadig er en lille smule undertilberedt og har bid. Sigt kogevandet fra – men gem lidt af vandet – og vend pastaen i tomatsaucen.
  • Lad pastaen koge færdig i tomatsaucen – tilsæt evt. lidt af kogevandet, hvis saucen
    bliver for tæt.

Drys med hakket persille og friskkværnet sort peber, og servér straks.

FREMGANGSMÅDE

Varm lidt olivenolie på en stor pande, og sautér knust hvidløg og grofthakkede ansjoser. Tilsæt grofthakkede kapers og hakkede tomater, og lad det simre til en tæt sauce i ca. 10-15 minutter. Tilsæt oliven, og smag til med chiliflager, salt, peber og et skvæt olivenolie.

Kog pastaen al dente, så den stadig er en lille smule undertilberedt og har bid. Sigt kogevandet fra – men gem lidt af vandet – og vend pastaen i tomatsaucen. Lad pastaen koge færdig i tomatsaucen – tilsæt evt. lidt af kogevandet, hvis saucen bliver for tæt.

Drys med hakket persille og friskkværnet sort peber, og servér straks.

Pizza med tun - en simpel og lækker pizza med havsmag

Den klassiske italienske kombination af en pizza - fisk, tomatsovs, mozzarella, løg og andre lækkerier. Helt enkel, yderst smagfuld. Se meget mere her.

Fri fragt 499,-

Til pakkeshop

Leveringstid

1-3 hverdage

Kundeservice

Alle hverdage fra 10 til 15

Fortrydelsesret

30 dages returret

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle