AnsjosVitello Tonnato

Vitello Tonnato

Vitello Tonnato er klassikeren, og dermed også det som denne opskrift kommer til at fokusere på. Men ønsker du at bruge andet en tyndskåret oksekød, skal jeg ikke være den som stopper dig. Grøndals...

AnsjosGrøndals - Rørt tun ala Escalivada

Rørt tun ala Escalivada

Tun Escalivada, en spanskinspireret rørt tunsalat. Rørte fiskesalater er geniale, de tager et splitsekund og smager fortryllende! En klassisk escalivada dressing er for mig sommerens "schweizerkniv...

Ansjosfish and chips med konserves

Formidabel hjemmelavet fish n’ chips med fisk fra dåse

Hvis du også er storelsker af den britiske klassiker ‘fish n’ chips’, er du nødt til at prøve denne delikate version, der med sin brug af dåsefisk frem for frisk fisk, giver retten et forfriskende ...

AnsjosKnoldselleri med ansjos vinaigrette

Knoldselleri med ansjos vinaigrette

Når sommeren går på hæld, fortsætter muldjorden heldigvis med at byde på lækkerier. Personligt elsker jeg rodfrugter, men særligt er min kærlighed faldet på knoldselleri. Man kan bage det, stege d...

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.