Hiv årets forsommerkasse i land // 1-3 dages levering // fri levering 499,-

Produktet blev tilføjet til din kurv

Ingredienser

Ingredienser knuste kartofler

  • 1 ds. ansjoser i olivenolie
    God olivenolie
  • Æblebalsamico eller anden god balsamico frugteddike
  • 600-700 g blandede solmodne tomater
  • 1 skalotteløg
  • Revet citronskal
  • Flagesalt og friskkværnet peber
  • Friske krydderurter – basilikum, merian, løvstikke, orega- no, persille eller mynte
  • Evt. oliven med ansjoser

Fremgangsmetode

  • Hak ansjoserne fint, vend dem med olivenolie, og smag til med balsamico.
  • Skær tomaterne i passende og spisevenlige stykker, og vend dem med løgringe, revet
    citronskal og salt. Lad tomatstykkerne marinere i 20-30 minutter.
  • Anret tomaterne i en dyb tallerken, og dryp ansjos-vinaigretten ud over. Krydr med
    lidt salt og friskkværnet peber, og pynt med hakkede krydderurter og evt. oliven med
    ansjoser.

Salte ansjoser og tomater er nærmest bedste venner..

Ansjosen, den lille fik med de. Selvom ansjosfileten ikke syner af meget, gør dens store umami-smag gør den til et vidundermiddel i køkkenet. Grøndals ansjoser er valgt ud fra et ønske om at finde en ansjos der perfekt balanceret den salte smag med den dybe, elegante umami. Vi vil gerne have en ansjosfilet der både kan

Fri fragt 499,-

Til pakkeshop

Leveringstid

1-3 hverdage

Kundeservice

Alle hverdage fra 10 til 15

Fortrydelsesret

30 dages returret

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle