OlivenKylling med oliven og citron

Kylling med oliven og citron

Kylling og ansjos er et forbavsende godt makkerpar. Og når vi så fyrer op under duoen med krydderier og andet godt, så får hele herligheden vinger.

OlivenOlivenbrød

Olivenbrød

Så skal der bages! Mennesket har bagt brød, siden der kom ild i bålet, og nogen fandt ud af noget med vand og mel og en smule salt i klippehulernes skær. Et godt madbrød redder stadig dagen.

OlivenSalade Nicoise med Tun & Tapenade - Fransk klassiker

Salade Nicoise med Tun & Tapenade - Fransk klassiker

Salad nicoise er en klassiker på ikke mindst amerikanske restauranter og caféer, men den er naturligvis opfundet og udtænkt i Europa i den franske havneby Nice. Det engelsk...

AnsjosTomatsalat med ansjos-vinaigrette

Tomatsalat med ansjos-vinaigrette

Jeg vil gerne hylde tomaten. Ikke kun fordi den smager godt, men også fordi den faktisk bærer hele middelhavskøkkenet. Det er en enestående præstation, som skal værdsættes. Her taler jeg ikke om de...

OlivenHjemmelavet oliventapenade

Hjemmelavet oliventapenade

Oliventapenade på grønne manzanilla oliven med ansjos er noget, du bør unde dig selv at prøve. Det er simpelt, men smager ganske enkelt fremragende. Den frisk-syrlige olivensmag sammen med den salt...

En blå kogebog med titlen Dåsemad: En kogebog med fiskekonserves af Martin Grøndal har hvide illustrationer af forskellige fisk og skaldyr på omslaget. Bogen ligger på en grå overflade.

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.

Se kogebogen DÅSEMAD