Salade Nicoise med Tun & Tapenade - Fransk klassiker
Salad nicoise er en klassiker på ikke mindst amerikanske restauranter og caféer, men den er naturligvis opfundet og udtænkt i Europa i den franske havneby Nice. Det engelsk...
Oliventapenade på grønne manzanilla oliven med ansjos er noget, du bør unde dig selv at prøve. Det er simpelt, men smager ganske enkelt fremragende. Den frisk-syrlige olivensmag sammen med den salt...
Kundernes favoritter
pinhais
Makrel i tomat - krydret og lækker
Salgspris45,00 kr
Santa Catarina
Tunfilet i fennikel og olivenolie
Salgspris46,00 kr
Grøndals
Grøndals Smagekasse
Salgspris795,00 kr
Santa Catarina
Tunfilet i mild chili og olivenolie
Salgspris46,00 kr
pinhais
Portugisiske sardiner i krydret olivenolie
Salgspris45,00 kr
Santa Catarina
Tunfilet i økologisk olivenolie
Salgspris46,00 kr
Grøndals
Grøndals gavekasse
Salgspris425,00 kr
Santa Catarina
Tunfilet i krydret olivenolie
Salgspris46,00 kr