OlivenSalade Nicoise med Tun & Tapenade - Fransk klassiker

Salade Nicoise med Tun & Tapenade - Fransk klassiker

Salad nicoise er en klassiker på ikke mindst amerikanske restauranter og caféer, men den er naturligvis opfundet og udtænkt i Europa i den franske havneby Nice. Det engelsk...

AnsjosTomatsalat med ansjos-vinaigrette

Tomatsalat med ansjos-vinaigrette

Jeg vil gerne hylde tomaten. Ikke kun fordi den smager godt, men også fordi den faktisk bærer hele middelhavskøkkenet. Det er en enestående præstation, som skal værdsættes. Her taler jeg ikke om de...

kapersHjemmelavet oliventapenade

Hjemmelavet oliventapenade

Oliventapenade på grønne manzanilla oliven med ansjos er noget, du bør unde dig selv at prøve. Det er simpelt, men smager ganske enkelt fremragende. Den frisk-syrlige olivensmag sammen med den salt...

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.

Se kogebogen DÅSEMAD