
Paella med muslinger og blæksprutter
Paella er Spaniens geniale version af biksemad. Man tager lidt af det, som man har, tilsætter måske et par rester fra fryseren og får det hele til at svinge med ris, grøntsager og 20 minutters konc...

Knivmuslinger med soja-ingefær
Knivmuslinger. Hvad skal vi med dem? Spise dem, naturligvis. De har en perfekt smag og størrelse til mødet med de varme asiatiske smagsgivere her.

Til 4 personer Vores smagsløg kan godt lide at blive pirret og udfordret lidt. Den effekt opnår vi typisk ved at prøve nye sammensætninger, så hold dig ikke tilbage fra denne franske quiche med mus...

Spread er et mere moderne og importeret ord for smørepålæg, men det er uanset navn lækkert at smøre et godt stykke brød med smagen af umami og hav.

SPICY KOKOSSUPPE MED RØD KARRY OG MUSLINGER I ESCABECHE
På en kølig sommerdag eller efteråret, hvor kulden stadig har fat, er dennesuppe med spark i en lækker og varm landing efter en lang gåtur i skoven.

Ravioli eller pasta med muslinger i escabeche
Når man laver sine egne raviolier, er det vigtigt, at de holder tæt og kan holde til kogningen. Det lækre muslingefyld skal helst blive inde i de små pastapakker. Det lyder kompliceret, men er det ...

Klassisk viniagrette - nu med olien fra dåsefisk
Rør eddike eller citronsaft med dijonsennep, finthakket løg og lidt salt. Pisk olien i stille og roligt, til vinaigretten er tyk og ensartet. Smag til med salt og peber. Voila, nu mangler du blot g...

Grøndals hjemmelavede mayo - med olie fra tun
Olien er rig og lækker - brug den og udnyt indholdet af dåsefisken. Alle elsker mayo, og der er ingen grund til at hælde olien fra fiskedåserne ud. Lad den gå hånd i hånd med fisken, og brug den so...

Formidabel hjemmelavet fish n’ chips med fisk fra dåse
Hvis du også er storelsker af den britiske klassiker ‘fish n’ chips’, er du nødt til at prøve denne delikate version, der med sin brug af dåsefisk frem for frisk fisk, giver retten et forfriskende ...