
Til 4 personer Denne tærte er blevet en stor fransk klassiker, men den stammer faktisk fra middelalderens Tyskland. Quiche udspringer af det tyske "kuchen" – kage – og den oprindelige variant bes...

SMØRREBRØD - RØRT LAKSESALAT Til 2 personer Det vidunderligt fleksible ved gode dåsefisk er, at de i en håndevending kan trylles om til noget nyt lækkert. Brugbart trylleri tilmed. Der er bare fo...

Klassisk viniagrette - nu med olien fra dåsefisk
Rør eddike eller citronsaft med dijonsennep, finthakket løg og lidt salt. Pisk olien i stille og roligt, til vinaigretten er tyk og ensartet. Smag til med salt og peber. Voila, nu mangler du blot g...

Grøndals hjemmelavede mayo - med olie fra tun
Olien er rig og lækker - brug den og udnyt indholdet af dåsefisken. Alle elsker mayo, og der er ingen grund til at hælde olien fra fiskedåserne ud. Lad den gå hånd i hånd med fisken, og brug den so...