TorskTorskelever på ristet toast med Sultanarosiner

Torskelever på ristet toast med Sultanarosiner

Torskelever smager, så havfuglene synger. Nogen vil måske spørge: "Jamen er røgvarer ikke usunde?" Nej, kontrollen med røgvareproduktion – hvor der som regel anvendes den rensede flydende røg – i D...

TorskRørt torskelever på ristet rugbrød

Rørt torskelever på ristet rugbrød

Til 2 personer Lad os vende tilbage til torskeleveren. Man vender altid tilbage til torskeleveren. Den kan med fordel røres op og serveres som lunt smørrebrød på et stykke stadig varmt rugbrød. I...

TorskStegt torskerogn med grov dildremoulade

Stegt torskerogn med grov dildremoulade

Flashback til barndommens køkken med torskerogn på dåse, men hey. Flashback, barndommens klassikere kan altså noget. Ikke mindst i høfligt selskab med en hjemmegjort remou. Ingredienser Maddern...

TorskNordiske fiskekroketter med torskerogn

Nordiske fiskekroketter med torskerogn

Måske du har prøvet vores fish cakes/ Fiskekroketter på den formidabele tun? Men nu har vi også en udgave at de sprøde lækre fiskekroketter på torskerogn! Det er tæt på samme tilgang, med daggamle...

En blå kogebog med titlen Dåsemad: En kogebog med fiskekonserves af Martin Grøndal har hvide illustrationer af forskellige fisk og skaldyr på omslaget. Bogen ligger på en grå overflade.

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.

Se kogebogen DÅSEMAD