Torsk

Rørt torskelever på ristet rugbrød

Rørt torskelever på ristet rugbrød

Til 2 personer

Lad os vende tilbage til torskeleveren. Man vender altid tilbage til torskeleveren. Den kan med fordel røres op og serveres som lunt smørrebrød på et stykke stadig varmt rugbrød.

Ingredienser

1 ds. torskelever
2 hårdkogte æg
2 spsk. mayo
1 spsk. dijonsennep
Dild + et par dildkviste til pynt
Purløg
Revet citronskal
Salt og peber
Evt. lidt hot sauce eller tabasco
2 skiver rugbrød
Smør

Fremgangsmåde

Åbn dåsen med torskelever, og hæld olien fra.

Pil og hak æggene, og bland dem med torskelever, mayo, dijonsennep, finthakket dild og purløg. Smag til med lidt revet citronskal, salt og peber og evt. et stænk hot sauce.

Rist rugbrødet i lidt smør, og anret torskeleversalaten på brødet. Pynt med purløg og dild.

Serveres som lunt smørrebrød – ideelt med lidt frisk dild og purløg til pynt.

Læs næste

Quiche Lorraine

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.