Er du mere til dip?
Hvis du i stedet ønsker din escalivade som en dip, kan du med fordel komme det hele i en blender og blende det hele sammen, mens du løbende smager den til med citron og salt. )
- velbekomme,
Martin Grøndal
Jeg indrømmer det, min inspiration til tun escalivada er tyvstjålet fra det spanske køkken - hvad man ikke gør for kærlighed til mad. En klassisk escalivada dressing er for mig sommerens "schweizer-kniv" når grøntsagerne er til det - så den kommer vi til!
Indtil da er tun escalivada en magisk sag i sig selv, en bid og jeg suser direkte til spaniens eksotiske egne.
Hvis du i stedet ønsker din escalivade som en dip, kan du med fordel komme det hele i en blender og blende det hele sammen, mens du løbende smager den til med citron og salt. )
- velbekomme,
Martin Grøndal
Hvis du har lavet den rørte escalivada gør den sig godt på ristet surdejsbrød eller i en sandwich. Jeg har også eksperimenteret med at toaste den i surdejsbrød. Men du kan også bruge den i en salat - der er et utal af muligheder!
Dippen er derimod god med frisk grønsagsstænger - særligt tyndskåret fennikel er lækkert at bruge.
Fri fragt 499,-
Leveringstid
Kundeservice
Fortrydelsesret