Pizza handler om de gode, simple ingredienser, hvori de i kombination med hinanden giver masser af velsmag - og der er derfor sjældent grund til at overkomplicere denne ret. De enkle og klassiske pizzakombinationer eksisterer, fordi de er uovertrufne og svære at erstatte, men det betyder ikke, at det vil skade at lege lidt med dem - og har du ikke prøvet en pizza med fisk endnu, så vil den med næsten garanti blive en ny, velkendt klassiker i dit pizzaunivers.
Ingredienser
Ingredienser
1 ds. | tun i olivenolie eller evt. ansjosfileter eller brislinger |
1 portion | pizzadej |
¼ ds. | flåede tomater |
Salt | |
Olivenolie | |
1 håndfuld | mozzarellaost |
Frisk basilikum | |
Løg | |
Frisk tomat | |
Æg (kan udelades) |
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
Purér med en stavblender de flåede tomater med lidt salt og lidt olivenolie.
Vend pizzadejen i mel, og tryk og rul pizzadejen flad til en pizza, hvor kanten er lidt tykkere.
Fordel lidt tomatsauce på dejen, men lad en kant være fri hele vejen rundt. Tilføj løgene og læg mozzarellaosten ovenpå.
Bag herefter pizzaen i ovnen ved 250 grader i ca. 12-14 minutter, til den er gylden og sprød i kanten.
Pluk og fordel straks tunen på pizzaen sammen med frisk basilikum, løg, friske tomater, æg og lidt olivenolie.
Hvis nogen efterlyser ananas eller anden dåsefrugt, så tysser du på dem.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.