Grøndals 5 grundværdier

Adskillige åbnede og lukkede rektangulære blikdåser med guldlåg ligger spredt på en grå, struktureret overflade. Dåserne ser tomme ud, og nogle af lågene er helt eller delvist skrællet af.
01

De gode dåser er BPA-fri

Genbrug og affaldssortering af konservesdåser er vigtigt. Ligeså vigtigt er det også at konservesdåserne er uden skadelig og hormonforstyrrende kemi, som bisfenol A (BPA). Affaldssorteres Grøndals konserves korrekt genanvendes 96% af metallet fra dåserne. Men hos Grøndals ved vi, at ikke alle er lige gode til at affaldssortere. Det er en skam og kompromitterer den gode samvittighed. Derfor opfordrer vi altid til, at man husker at skylle konservesdåserne grundigt, og at man ikke smider dem i dagrenovation og restaffald men derimod i metal-containeren i affaldssorteringen. 

En gruppe kvinder i hvide kitler og hårnet tilbereder grøntsager ved et stort samlebånd i et fødevareforarbejdningsanlæg, hvor de arbejder med skåle med gulerødder, bladgrønt og andre ingredienser.
02

Den gode arbejdskraft

For at skabe de bedste produkter er respekt for et godt arbejdsmiljø en nødvendighed. Derfor forefindes der ingen form for social dumping eller udnyttelse af arbejdskraft. Både mændene, som fisker fisken, og kvinderne, der med deres kærlige håndværk frembringer de skønne produkter, er sikret et både godt og fair betalt arbejdsmiljø.

En person i en grøn regnfrakke holder en sølvfarvet fisk i hovedet med en fiskesnøre, der løber gennem fiskens mund.
03

De gode fiskearter

Hos Grøndals får du kun fiskekonserves, der indeholder sunde og ikke-overfiskede arter. Vi arbejder nemlig kun med fisk fra naturskånsomt fiskeri. Eksempelvis er vores tun af arten skipjack, som er en hurtigt voksende art, der ikke er truet af overfiskning, og som samtidigt har et naturligt lavt indhold af tungmetaller.

To personer på en lille fiskerbåd trækker fisk op samtidig, og vandet sprøjter, mens fiskene løftes op fra det blå hav under en klar himmel.
04

Det gode fiskeri

Stang- og linefiskeri er en naturskånsom metode, der bedst beskrives som én mand, én krog og én tunfisk. Et ordsprog der understreger Santa Catarinas store fokus på bæredygtighed og håndværk. Stangfiskeri er den mest naturskånsomme måde at fiske efter tun på, og det er sund fornuft at bruge den fangstmetode i et område, der er afhængig af sine naturressourcer.

En åbnet dåse tunfileter i olivenolie ligger på trykt papir ved siden af den uåbnede pakke med etiketten "Santa Catarina Tunfilet i økologisk olivenolie" på en grå overflade.
05

Den gode smag

Hos Grøndals jagter vi den gode smag, og vi går hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Vi garanterer dig en særlig smagsoplevelse og en ny forståelse af dåsefisk, når vi med god samvittighed serverer tunfilet uden bifangst og et naturligt lavt indhold af tungmetaller.

01

De gode dåser er BPA-fri

Genbrug og affaldssortering af konservesdåser er vigtigt. Ligeså vigtigt er det også at konservesdåserne er uden skadelig og hormonforstyrrende kemi, som bisfenol A (BPA). Affaldssorteres Grøndals konserves korrekt genanvendes 96% af metallet fra dåserne. Men hos Grøndals ved vi, at ikke alle er lige gode til at affaldssortere. Det er en skam og kompromitterer den gode samvittighed. Derfor opfordrer vi altid til, at man husker at skylle konservesdåserne grundigt, og at man ikke smider dem i dagrenovation og restaffald men derimod i metal-containeren i affaldssorteringen. 

02

Den gode arbejdskraft

For at skabe de bedste produkter er respekt for et godt arbejdsmiljø en nødvendighed. Derfor forefindes der ingen form for social dumping eller udnyttelse af arbejdskraft. Både mændene, som fisker fisken, og kvinderne, der med deres kærlige håndværk frembringer de skønne produkter, er sikret et både godt og fair betalt arbejdsmiljø.

03

De gode fiskearter

Hos Grøndals får du kun fiskekonserves, der indeholder sunde og ikke-overfiskede arter. Vi arbejder nemlig kun med fisk fra naturskånsomt fiskeri. Eksempelvis er vores tun af arten skipjack, som er en hurtigt voksende art, der ikke er truet af overfiskning, og som samtidigt har et naturligt lavt indhold af tungmetaller.

04

Det gode fiskeri

Stang- og linefiskeri er en naturskånsom metode, der bedst beskrives som én mand, én krog og én tunfisk. Et ordsprog der understreger Santa Catarinas store fokus på bæredygtighed og håndværk. Stangfiskeri er den mest naturskånsomme måde at fiske efter tun på, og det er sund fornuft at bruge den fangstmetode i et område, der er afhængig af sine naturressourcer.

05

Den gode smag

Hos Grøndals jagter vi den gode smag, og vi går hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Vi garanterer dig en særlig smagsoplevelse og en ny forståelse af dåsefisk, når vi med god samvittighed serverer tunfilet uden bifangst og et naturligt lavt indhold af tungmetaller.

Adskillige åbnede og lukkede rektangulære blikdåser med guldlåg ligger spredt på en grå, struktureret overflade. Dåserne ser tomme ud, og nogle af lågene er helt eller delvist skrællet af.En gruppe kvinder i hvide kitler og hårnet tilbereder grøntsager ved et stort samlebånd i et fødevareforarbejdningsanlæg, hvor de arbejder med skåle med gulerødder, bladgrønt og andre ingredienser.En person i en grøn regnfrakke holder en sølvfarvet fisk i hovedet med en fiskesnøre, der løber gennem fiskens mund.To personer på en lille fiskerbåd trækker fisk op samtidig, og vandet sprøjter, mens fiskene løftes op fra det blå hav under en klar himmel.En åbnet dåse tunfileter i olivenolie ligger på trykt papir ved siden af den uåbnede pakke med etiketten "Santa Catarina Tunfilet i økologisk olivenolie" på en grå overflade.