Vi præsenterer vores ansjosfileter, som både kan nydes direkte fra dåsen eller anvendes som den perfekte base for en tapenade. Grøndals ansjosfileter er omhyggeligt afstemt i smag, konsistens og udtryk. Med disse elegante, saltede ansjoser får du en delikatesse, der kan stå alene, men som også fungerer sublimt som smagsgiver i komplekse retter.
Filtre
7 produkter
Pujado Solano
Saltede ansjosfileter i olivenolie
Salgspris62,00 kr
Pujado Solano
Syltede ansjosfileter i olivenolie
Salgspris55,00 kr
Pujado Solano
Saltede ansjosfileter ØKO olivenolie på glas
Salgspris110,00 kr
Pujado Solano
Saltede ansjosfileter i solsikke
Salgspris95,00 kr
Pujado Solano
Fyldte oliven med ansjoser
Salgspris39,00 kr
Pujado Solano
Tapenade af ansjos, oliven og kapers
Salgspris65,00 kr
Olasagasti
Ansjospuré med olivenolie, 60 g
Salgspris59,00 kr

Inspiration
Kogebogen DÅSEMAD
"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.
Hiv den i land
























