Til 2 personer
Lad os vende tilbage til torskeleveren. Man vender altid tilbage til torskeleveren. Den kan med fordel røres op og serveres som lunt smørrebrød på et stykke stadig varmt rugbrød.
Ingredienser
1 ds. | torskelever |
2 | hårdkogte æg |
2 spsk. | mayo |
1 spsk. | dijonsennep |
Dild + et par dildkviste til pynt | |
Purløg | |
Revet citronskal | |
Salt og peber | |
Evt. lidt hot sauce eller tabasco | |
2 skiver | rugbrød |
Smør |
Fremgangsmåde
Åbn dåsen med torskelever, og hæld olien fra.
Pil og hak æggene, og bland dem med torskelever, mayo, dijonsennep, finthakket dild og purløg. Smag til med lidt revet citronskal, salt og peber og evt. et stænk hot sauce.
Rist rugbrødet i lidt smør, og anret torskeleversalaten på brødet. Pynt med purløg og dild.
Serveres som lunt smørrebrød – ideelt med lidt frisk dild og purløg til pynt.