Fisk til påskefrokosten
Påsken står for døren, og måske går du allerede nu og grubler over, hvilken fisk du skal servere for gæsterne til påskefrokosten. Fisk, og særligt sild, er et must på påskebordet, og hvorfor ikke forkæle dine kære, eller blot dig selv, med fisk på dåse fra Grøndals?
Det særlige ved Grøndals’ dåsefisk er, at du får en unik smagsoplevelse, uden at skulle bekymre dig om havets økosystem. Du kan nemlig gumle løs med god samvittighed, da alle vores produkter er bæredygtige og indfanget ved hjælp af naturskånsomt fiskeri - vores tun er eksempelvis indfanget ved brug af stang og line.
Fisken er nøje udvalgt med respekt for vores klode - uden at gå på kompromis med den gode smag.
Vi mangler lige at fange de sidste fisk, som skal indgå i dette års påskekasse, og vil derfor holde dig opdateret, så snart de sidste fisk er hevet i land.
4 gode ideer til en påskefrokost med fisk på bordet
Sildemadder
Intet påskebord uden sild! Nyd sildefileten på en saftig skive nybagt rugbrød præcis som den er, eller top den med syltede rødløg, timian og æbler.
Skaldyrscocktail
De fleste er bekendt med en rejecocktail, men hvorfor ikke opgradere til en skaldyrscocktail? Lav en anretning med rejer, muslinger, krabbekød og jomfruhummerhaler - det vil med garanti overraske dine gæster og sætte gang i snakken.
Anret et glas med lidt grønt, skaldyrene og top den med en lækker dressing af eget ønske. Udnyt muligheden for at eksperimentere med de forskellige smagsvarianter af skaldyr.
Laksesalat
Tryl vores skagen laks om til en smagfuld laksesalat, som gør sig godt til en friskbagt skive brød - både lyst og mørkt. Rør den finthakkede laks sammen med creme fraiche og et skvæt mayonnaise, finthakket purløg, rødløg og dild, og smag den til med citron, salt og peber.
Tunmousse
Hvis du ikke kan undvære tun på påskebordet, er vores IPNLF certificerede tun ideel til en smagfuld omgang tunmousse. Server tunmoussen på noget friskbagt flute, blinis eller kiks og top den med dild, rejer og et par dråber citron.