Hiv årets forsommerkasse i land // 1-3 dages levering // fri levering 499,-

Produktet blev tilføjet til din kurv

Fisk til påskefrokosten - gå ikke glip af påskekassen

Påsken står for døren, og måske går du allerede nu og grubler over, hvilken fisk du skal servere for gæsterne til påskefrokosten. Fisk, og særligt sild, er et must på påskebordet, og hvorfor ikke forkæle dine kære, eller blot dig selv, med en påskekasse fra Grøndals?

Påskefrokost med fra fiskekonserves

Det særlige ved Grøndals’ dåsefisk er, at du får en unik smagsoplevelse, uden at skulle bekymre dig om havets økosystem. Du kan nemlig gumle løs med god samvittighed, da alle vores produkter er bæredygtige og indfanget ved hjælp af naturskånsomt fiskeri - vores tun er eksempelvis indfanget ved brug af stang og line.

Fisken er nøje udvalgt med respekt for vores klode - uden at gå på kompromis med den gode smag.

Vi mangler lige at fange de sidste fisk, som skal indgå i dette års påskekasse, og vil derfor holde dig opdateret, så snart de sidste fisk er hevet i land.

Læs mere Læs mindre

Testimonial

Sildemadder

Intet påskebord uden sild! Nyd sildefileten på en saftig skive nybagt rugbrød præcis som den er, eller top den med syltede rødløg, timian og æbler. Vores sild egner sig også perfekt til at eksperimentere med en omgang hjemmelavet karrysild.

Skaldyrscocktail 

De fleste er kender en rejecocktail, men hvorfor ikke opgradere til en skaldyrscocktail? Lav en anretning med rejer, muslinger, krabbekød og jomfruhummerhaler - det vil med garanti overraske dine gæster og sætte gang i snakken.

Laksesalat

Tryl vores færøske laks om til en smagfuld laksesalat, som gør sig godt til en friskbagt skive brød - både lyst og mørkt. Rør laksen sammen med creme fraiche og et skefuld mayonnaise, finthakket purløg, rødløg og dild, og smag den til med citron, salt og peber.

Tunmousse

Hvis du ikke kan undvære tun på påskebordet, er vores IPNLF certificerede tun ideel til en smagfuld omgang tunmousse. Server tunmoussen på noget friskbagt flute, blinis eller kiks og top den med dild, rejer og et par dråber citron.

Send en besked

Fri fragt 499,-

Til pakkeshop

Leveringstid

1-3 hverdage

Kundeservice

Alle hverdage fra 10 til 15

Fortrydelsesret

30 dages returret

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle