Hiv årets påskekasse i land // 1-3 dages levering // fri levering 499,-

Produktet blev tilføjet til din kurv

Ingredienser

  • 1 dåse Grøndals småstykker af tun (250g. drænet)
  • 1 zittauerløg
  • Saften fra 1/2 - 1 citron
  • 3-4 spsk. hakket dild
  • 2 spsk. creme fraiche 38%
  • 1/4 piskefløde
  • 100 g. mayonnaise (Gerne Grøndals mayo på tun-olie) 
  • 4 blade husblas 

Fremgangsmetode

  • Start med at lægge din husblas i blød.
  • Rør derefter tunstykkerne sammen med fint hakket løg, hakket dild tilsættes, salt og peber til du har en fin masse.
  • Pisk din fløde luftig og vend den forsigtigt sammen med mayonnaisen og creme fraiche. 
  • Smelt nu husblasen i et vandbad og vend herefter husblassen i blandingen af den luftige fløde og mayonnaise.
  • Nu mangler du blot af vende den rørte tun sammen med blandingen af fløde, mayonnaise og husblas.
  • Held din tunmousse i en passende form og stil den på køl i 3-4 timer. 

Serveringsforslag 

Tunmousse kan spises på mange måder, men jeg foretrækker en godt stykke ristet surdejsbrød toppet med en rigelig mængde tunmousse. Men du kunne også sagtens servere den med masser af grønt på siden eller som en kugle i en salat. Mulighederne er mange, og nu har du hemmeligheden bag den bedste tunmousse. 

- velbekomme,

Martin Grøndal

Grøndals tunmousse på bæredygtig tun - som mormor lavede den!

Mormors tunmousse også kaldt klassisk tunmousse er en sikker vinder på et frokostbord. Med Grøndals stangfisket Grøndals bæredygtige småstykker af skipjack tun og nyeste opskrift på tunmousse, sikre du dig en bæredygtig tunmousse med masser af smag og god samvittighed. Velbekomme!

Fri fragt 499,-

Til pakkeshop

Leveringstid

1-3 hverdage

Kundeservice

Alle hverdage fra 10 til 15

Fortrydelsesret

30 dages returret

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle