Hiv årets forsommerkasse i land // 1-3 dages levering // fri levering 499,-

Produktet blev tilføjet til din kurv

stangfisket skipjack tun
stangfisket skipjack tun

Friend of the sea - din garanti for et bæredygtigt produkt

Når du vælger produkter, som er mærket med Friend of the sea, støtter du bæredygtigt fiskeri. Friend of the sea er et internationalt varemærke, hvis mission er at bevare og beskytte havmiljøet ved at anerkende bæredygtige fiskerier, akvakulturer og fiskerimetoder verden over. Certificeringen er derfor forbrugerens garanti for, at produktet overholder kravene for, at kunne levere et bæredygtigt produkt, hvor der er taget hensyn til havmiljøet.

Friend of the sea hører under World Sustainability Organization, som er en international NGO, der er fortaler for miljøet. Selve certificeringen er oprettet af Paolo Bray, der også er kendt for at stå bag Dolphin-Safe project, som har til formål at redde delfiner fra tunfiskernes net. 

For at blive en del af Friend of the sea certificeringen er der udarbejdet en række krav, som fiskeriet eller opdrætterne skal overholde. De specifikke krav er oplyst på Friend of the seas officielle hjemmeside, hvor det også er muligt at ansøge om certificeringen. Der stilles høje krav til fiskerne og opdrætterne, og derfor bliver der hvert år udført kontrol af uafhængige internationale certificeringsorganer for at sikre, at de overholder kriterierne omkring bæredygtigt fiskeri.

Vælg fisk med omtanke

Hos Grøndals går vi hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed - vi mener, at disse to ting går hånd i hånd. Når du vælger at købe vores dåsefisk, får du ikke kun den gode smag og høje kvalitet - du vælger i lige så høj grad at købe fisk med omtanke. Vi stiller nemlig høje kriterier til bæredygtighed, så du som forbruger kan spise fisk med god samvittighed. 

Ønsker du at gå efter produkter med Friend of the sea certificering, er vores smagfulde dåsetun et rigtig godt bud. Vores tunfisk er stangfisket, hvilket vil sige, at tunen er fanget med stang og line - uden bifangst. Stangfisket tun anses som værende en af de mest bæredygtige fiskerimetoder, da metoden er selektiv og ikke skader andre fisk eller havmiljøet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Friend of the Sea?

Friend of the sea er en certificering, som gives til blandt andet fiskerier og opdrættere, der overholder kriterierne for bæredygtigt fiskeri og tager hensyn til havmiljøet. Friend of the sea hører under NGO’en World Sustainability Organization, som er fortaler for miljøet.

Hvilke produkter er Friend of the sea certificeret?

Hos Grøndals er alle vores dåsetun Friend of the sea certificerede. Gå på opdagelse i de mange forskellige smagsvarianter såsom tun i mild chili, fennikel eller timian. Er du til en mere simple smagsvariant, kan vi kun anbefale vores tunfilet i økologisk olivenolie som har vundet bedst i test i Gastro.

Fri fragt 499,-

Til pakkeshop

Leveringstid

1-3 hverdage

Kundeservice

Alle hverdage fra 10 til 15

Fortrydelsesret

30 dages returret

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle