Vi præsenterer vores ansjosfileter, som både kan nydes direkte fra dåsen eller anvendes som den perfekte base for en tapenade. Grøndals ansjosfileter er omhyggeligt afstemt i smag, konsistens og udtryk. Med disse elegante, saltede ansjoser får du en delikatesse, der kan stå alene, men som også fungerer sublimt som smagsgiver i komplekse retter.
Ansjoser på dåse og glas

Filtre
Filtre
7 produkter
Pujado Solano
Saltede ansjosfileter i olivenolie
Salgspris62,00 kr
Pujado Solano
Syltede ansjosfileter i olivenolie
Salgspris55,00 kr
Pujado Solano
Saltede ansjosfileter ØKO olivenolie på glas
Salgspris110,00 kr
Pujado Solano
Saltede ansjosfileter i solsikke
Salgspris95,00 kr
Pujado Solano
Fyldte oliven med ansjoser
Salgspris39,00 kr
Pujado Solano
Tapenade af ansjos, oliven og kapers
Salgspris65,00 kr
Olasagasti
Ansjospuré med olivenolie, 60 g
Salgspris59,00 kr


Inspiration
Kogebogen DÅSEMAD
"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.
Hiv den i landHvad er ansjoser?
Vores ansjoser, kendt under det latinske navn Engraulis encrasicolus, tilhører en stor familie af små byttefisk. Selvom de befinder sig i bunden af fødekæden, mener vi, at ansjoser hører til i toppen, når det kommer til smag. Traditionelt renses og saltes ansjoser, hvorefter de modnes og pakkes i glas eller dåse. Dette er den type, du kender som saltet ansjos. Der findes også en anden variant, der lægges i vineddike og får en kraftig syrlig smag. Disse kaldes boquerones, og vi tilbyder naturligvis en helt fantastisk udgave af disse syltede ansjoser i vores sortiment. Ansjoser kan tilføje en dyb umami-smag til dine retter og bruges både i enkle serveringer og som smagsforstærker i komplekse retter med mange ingredienser. I vores sortiment kan du finde både tapenade og fyldte oliven, som drager fordel af ansjosens karakteristiske smag.
Ansjoser fra Biscayens vilde vand
Vores ansjoser er produceret af Pujado Solano, en familievirksomhed fra Nordspanien med en lang og stolt fiskeritradition. Ansjoserne fanges i Biscayen, hvor bestanden er stor, og fiskeriet foregår bæredygtigt. De modnes og forfines efter en gammel familieopskrift og lægges i dåser med olivenolie, når smagen og konsistensen er perfekt. Dette bevarer smagen og sikrer, at du får en ansjosfilet med både saft, kraft og bid.
Et hav af ansjoser
Vi tilbyder en række spændende variationer af ansjoser. Vores ansjosfileter i olie (olivenolie) er et populært valg. Hvis du er på udkig efter en anderledes snack, kan du prøve vores fyldte oliven med ansjosfyld. Den salte syrlighed fra de grønne oliven kombineres smukt med den kraftfulde smag af ansjos, og skaber en snack, der er både unik og velsmagende. Vi tilbyder også en færdiglavet tapenade baseret på de gode ansjoser, kapers og sorte oliven – perfekt til picnicen eller frokostbordet. For de modige har vi også syltede ansjosfileter, kaldet boquerones, som er kendetegnet ved en intens syrlighed og ansjosernes karakteristiske dybde. Det er en delikatesse for kendere, og vi er stolte af at have boquerones i vores sortiment. Prøv dem og oplev ansjoser på en helt ny måde.
Fri fragt fra 499,-
Til pakkeshop i DK
Forventet leveringstid
1-3 hverdage
Kundeservice
Alle hverdage fra 10 til 15
Fortrydelsesret
30 dages returret
Sikker betaling
Med MobilePay, kreditkort og Apple Pay
Om Grøndals
Hos Grøndals vil vi løfte barren for kvalitet i konserves og samtidigt arbejde for større bæredygtighed i danskernes spisevaner. Alle vores produkter er nøje udvalgt efter vores kriterier for bærdygtighed. Alt sammen for, at du kan spise vores produkter med god samvittighed.
Du kan finde Grøndals i over 200 butikker landet over. Find os i en delikatessebutik eller specialforhandler nær dig. Du må også gerne anbefale os en ny forhandler.