
Don Gastronom

Don Gastronom

Inspiration
Kogebogen DÅSEMAD
"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.
Hiv den i landKundernes favoritter
pinhais
Makrelfilet i krydret tomatsauce
Salgspris46,00 kr
Santa Catarina
Tunfilet i fennikel og olivenolie
Salgspris48,00 kr
Grøndals
Grøndals Smagekasse
Salgspris795,00 kr
Santa Catarina
Tunfilet i mild chili og olivenolie
Salgspris48,00 kr
Mere viden om
For os er det vigtigt at vide, hvad vi reelt "kommer i munden". Derfor vil vi meget gerne dele ud af vores viden om vores . Det mener vi giver næring til krop og sjæl.