Don Gastronom

Siden 1960 har familievirksomheden, Don Gastronom, nænsomt konserveret skaldyr med ekspertise og tradition.

Filtre

9 produkter

makrelfilet i olivenolieEn dåse makrelfileter i olivenolie åbnes ved siden af den blå og turkise emballage, som har en grafisk fisk og en fed hvid tekst, hvor der står "Makrel". Varerne er placeret på en grå, struktureret overflade.
sardinillas på dåsesmå sardiner på dåse
En rektangulær orange kasse med etiketten Galiciske muslinger i spansk sauce med fed hvid og blå tekst og blå abstrakte former, placeret på en grå overflade med struktur.muslinger i escabeche på dåse
garlic mussels fiskekonserves
En åbnet dåse Don Gastronom Pulpo i hvidløgsolie står ved siden af en gul og lyserød æske mærket OCTOPUS på en grå tekstureret overflade.
hjertemuslinger fiskekonserveshjertemuslinger på dåse
En rektangulær æske med et lilla og pink design med en rød blækspruttearm. Teksten på æsken lyder: OCTOPUS with marinera sauce by Mariscadora, på en spættet grå overflade.blæksprutter på dåse
Kommer snart på lager
tuna belly på dåsetun ventresca fiskekonserves
En glaskrukke med Spanske delikatesse cornichoner fra Don Gastronom med en gul etiket og sort låg er præsenteret på en lys, tekstureret overflade; perfekt til servering til tapas.Et glas Don Gastronom Spanske delikatesse cornichoner står på en lys stenoverflade ved siden af en hvid fiskformet skål med syltede agurker, ideelt til din næste tapasaften.
Et spisekammer af træ med hylder fyldt med forskellige farverige dåser og dåser med konserveret fisk, herunder sardiner og makrel, arrangeret pænt sammen med kassevarer.

Fyld skabet op

Bland din egen kasse

Bland 24 konserves - 15% rabat
En blå kogebog med titlen Dåsemad: En kogebog med fiskekonserves af Martin Grøndal ligger på en grå, struktureret overflade. På omslaget er der hvide stregtegninger af forskellige fisk og skaldyr.

Inspiration

Kogebogen DÅSEMAD

"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.

Hiv den i land