1 to 3 day delivery and free shipping from NOK 499

Your cart was updated

Ingredienser

Ingredienser knuste kartofler

  • 800-1000 g blandede kartofler 

- Denne gang har jeg brugt blå congo, cerisa og små kartofler (ukendt sort)

Ingredienser spicy tundip

  • 1 dåse Grøndals Tun i småstykker
  • 2 spsk græsk yoghurt 2 %
  • Saft og skal af 1/4  citron
  • 1 spsk sriracha (stærk chilisauce)
  • Salt & peber

Fremgangsmetode

Knuste kartofler
Vask og lad skrallen blive på kartoflerne. Kog kartoflerne møre i ca. 8 minutter. Varm ovnen op til 180 grader varmluft. Læg de kogte kartofler på en bageplade og dryp dem med olivenolie. Mas derefter kartoflerne med håndfladen eller et glas eller hvad du lige har ved hånden. Dryp med mere olivenolie og bag kartoflerne i ovnen i 40 minutter.

Spicy tundip
Riv citronskallen fint. Pres citronsaft i en skål og rør salt og peber ud i saften. Tilsæt græsk yogurt, sriracha og citronskal og rør det hele godt rundt. Til sidst tilsættes tunstykkerne og det hele blendes med en stavblender indtil det bliver til en fin og blød dip.

Lad kartoflerne blive på bagepladen og pynt med tunfilet, tundip, avocadostykker, basilikumblade og dryp af sriracha. Det hele serveres på pladen midt på bordet. Du kan evt. tilføje flere kartofler og en ekstra dåse tunfilet, hvis retten skal fungere som et aftensmåltid.

- Velbekomme,

Martin Grøndal

Free shipping over NOK 499

Applies to package shop

delivery time

1-3 days

Customer service

All weekdays from 10 a.m. to 3 p.m

Satisfaction Guarantee

100 day right of return

Your cart is empty

Continue shopping