Kundskab
Dyk ned i vores opskrifter, hvor dåsefisk forvandles til alt fra enkle hverdagsretter til inspirerende måltider. Udforsk vores viden om fiskeri og fiskeopdræt, og bliv klogere på, hvordan ansvarlighed smager. Her er der plads til både appetit og indsigt.
Opskrifter

Rørt torskelever på ristet rugbrød
Til 2 personer Lad os vende tilbage til torskeleveren. Man vender altid tilbage til torskeleveren. Den kan med fordel røres op og serveres som lunt smørrebrød på et stykke stadig varmt rugbrød. I...

Til 4 personer Denne tærte er blevet en stor fransk klassiker, men den stammer faktisk fra middelalderens Tyskland. Quiche udspringer af det tyske "kuchen" – kage – og den oprindelige variant bes...

SMØRREBRØD - RØRT LAKSESALAT Til 2 personer Det vidunderligt fleksible ved gode dåsefisk er, at de i en håndevending kan trylles om til noget nyt lækkert. Brugbart trylleri tilmed. Der er bare fo...
Viden


Sardin på dåse er en sand superfood
Sardiner: Superstjerne for krop og sind Dåsesardiner er en af naturens mest oversete superfoods. De er en smagsrig genvej til mange af de samme sundhedsfremmende næringsstoffer, som man ellers find...

Historien om Grøndals' Skagen Laks
Hos Grøndals har vi en dyb passion for fiskekonserves af højeste kvalitet. Denne passion har rødder i min barndom, hvor jeg sammen med min morfar udforskede verdenen af fiskekonserves. Dette blev s...