Kundskab
Dyk ned i vores opskrifter, hvor dåsefisk forvandles til alt fra enkle hverdagsretter til inspirerende måltider. Udforsk vores viden om fiskeri og fiskeopdræt, og bliv klogere på, hvordan ansvarlighed smager. Her er der plads til både appetit og indsigt.
Opskrifter

Rørt torskelever på ristet rugbrød
Til 2 personer Lad os vende tilbage til torskeleveren. Man vender altid tilbage til torskeleveren. Den kan med fordel røres op og serveres som lunt smørrebrød på et stykke stadig varmt rugbrød. I...

Til 4 personer Denne tærte er blevet en stor fransk klassiker, men den stammer faktisk fra middelalderens Tyskland. Quiche udspringer af det tyske "kuchen" – kage – og den oprindelige variant bes...

SMØRREBRØD - RØRT LAKSESALAT Til 2 personer Det vidunderligt fleksible ved gode dåsefisk er, at de i en håndevending kan trylles om til noget nyt lækkert. Brugbart trylleri tilmed. Der er bare fo...
Viden


Carrageenan; hvad er alge stabilisator?
Carrageenan: Naturlig stabilisator med stor betydning I vores jagt på at bringe dig de reneste og mest naturlige produkter, støder vi på mange fascinerende ingredienser. En af disse er carrageenan...

Forskellen på hel- og halvkonserves
Hvis du hidtil har tænkt: “konserves er da konserves, alt sammen kan stå ved stuetemperatur” - Så vil du få mere ud af denne artikel, end du formentlig havde tænkt ved første øjekast. Den grundlæg...