Kundskab

Dyk ned i vores opskrifter, hvor dåsefisk forvandles til alt fra enkle hverdagsretter til inspirerende måltider. Udforsk vores viden om fiskeri og fiskeopdræt, og bliv klogere på, hvordan ansvarlighed smager. Her er der plads til både appetit og indsigt.

Opskrifter

Se alle opskrifter
TorskRørt torskelever på ristet rugbrød

Rørt torskelever på ristet rugbrød

Til 2 personer Lad os vende tilbage til torskeleveren. Man vender altid tilbage til torskeleveren. Den kan med fordel røres op og serveres som lunt smørrebrød på et stykke stadig varmt rugbrød. I...

LaksQuiche Lorraine

Quiche Lorraine

  Til 4 personer Denne tærte er blevet en stor fransk klassiker, men den stammer faktisk fra middelalderens Tyskland. Quiche udspringer af det tyske "kuchen" – kage – og den oprindelige variant bes...

kapersRørt laksesalat

Rørt laksesalat

  SMØRREBRØD - RØRT LAKSESALAT Til 2 personer Det vidunderligt fleksible ved gode dåsefisk er, at de i en håndevending kan trylles om til noget nyt lækkert. Brugbart trylleri tilmed. Der er bare fo...

Viden

Se alle artikler
SkalddyrHistorien om Grøndals' Strandkrabbesuppe
Metode og konservesCarrageenan; hvad er alge stabilisator?

Carrageenan; hvad er alge stabilisator?

Carrageenan: Naturlig stabilisator med stor betydning I vores jagt på at bringe dig de reneste og mest naturlige produkter, støder vi på mange fascinerende ingredienser. En af disse er carrageenan...

Metode og konservesForskellen på hel- og halvkonserves

Forskellen på hel- og halvkonserves

Hvis du hidtil har tænkt: “konserves er da konserves, alt sammen kan stå ved stuetemperatur” -  Så vil du få mere ud af denne artikel, end du formentlig havde tænkt ved første øjekast. Den grundlæg...