Brislinger er en delikat og mild fisk, der ofte overses til fordel for mere kendte arter som sild. Hos Grøndals ser vi potentialet i denne klassiker fra dansk fiskeri. Vores røgede brislinger i olivenolie har en fin, letrøget smag og en blød konsistens, perfekt til sommerfrokoster eller som en del af en lækker brislingesalat. Nyd dem alene eller i en kreativ ret – de er en smagfuld tilføjelse til ethvert bord.

Inspiration
Kogebogen DÅSEMAD
"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.
Hiv den i landGrøndals nyheder
Lucas
Muslinger i krydret escabeche sauce
Salgspris59,00 kr
Lucas
Fyldte blæksprutter i middelhavssauce
Salgspris82,00 kr
Pinhais
Makrelfilet i tomatsauce
Salgspris46,00 kr
Grøndals
Strandkrabbesuppe
Salgspris85,00 kr