Grøndals makrel på dåse er en smagsoplevelse i særklasse. Vores makrel fanges bæredygtigt og forarbejdes nænsomt for at bevare dens naturlige saftighed og delikate smag. Hver dåse indeholder nøje udvalgte fileter, som er håndforarbejdet med respekt for både fisk og tradition. Uanset om du foretrækker makrel i tomat, en krydret variant, eller ren makrel i olivenolie, kan du være sikker på en førsteklasses kvalitet og en sund fisk rig på Omega-3 fedtsyrer og B-vitaminer. Nyd Grøndals makrel som en lækker og næringsrig tilføjelse til din kost.

Inspiration
Kogebogen DÅSEMAD
"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.
Hiv den i landGrøndals nyheder
Lucas
Muslinger i krydret escabeche sauce
Salgspris59,00 kr
Lucas
Fyldte blæksprutter i middelhavssauce
Salgspris82,00 kr
Pinhais
Makrelfilet i tomatsauce
Salgspris46,00 kr
Grøndals
Strandkrabbesuppe
Salgspris85,00 kr