Menu
Få inspiration til julens gaver
se alle Grøndals gave- pg smagekasser her.
Snart at julen over os, hvilket betyder, at julefrokosten står for døren. Og hvorfor ikke byde dine gæster på fisk til julefrokosten? Med julekassen fra Grøndals får I en skøn omgang smagfuld bæredygtig fisk, der både passer til det klassiske julebord og til mere moderne fortolkninger.
Det er ingen hemmelig, at vi lægger vægt på kvalitet, og nøje udvælger vores fisk ud fra en række kriterier, hvor smagen er alfa og omega, men samtidig tilgodeser bæredygtighed og havets økosystem.
Se julekasse indeholder:
Vores julekasse indeholder:
Inspiration til julefrokostbordet
Vores fiskekonserves er af høj kvalitet, så fisken både kan anvendes i juleanretninger, eller blot spises som den er på en god skive rugbrød. Når du køber fiskekonserves hos Grøndals, kan vi garantere dig for, at du spiser fisk med god samvittighed.
Intet julebord uden frikadeller - og hvorfor ikke udskifte svinekødet med laks? Vores koldrøget laks er håndskåret, stammer fra Færøerne og er ASC certificeret.
Server de nybagte laksefrikadeller på en saftig skive nybagt rugbrød og top dem med hjemmelavet remoulade og en skive citron.
Tunmousse er en kærkommen klassisk ret, som passer ind på ethvert julebord. Grøndals tun på dåse fås i mange unikke smagsvarianter såsom ingefær, mild chili, fennikel og letsaltet - alle sammen i enten vand eller olivenolie. Derudover er vores tun IPNLF certificeret, hvilket anses som den mest naturskånsomme fangstmetode.
Tunmoussen smager godt på rugbrød, men kan sagtens nydes som den er. Prøv at toppe den med en lækker dressing, dild eller hjemmesyltede rødløg.
Du kan klart overveje at lave Grøndals egen tunmousse.
Glem ikke silden til julefrokosten - vores sildefilet i tangpesto kan nydes præcis som den er, eller steges i ovnen indtil overfladen bliver sprød. Husk at fjerne låget fra dåsen inden du putter den i ovnen. Server den varme sildefilet på et stykke rugbrød sammen med tangpestoen.
I den katolske tid var fisk en fastespise. Og eftersom adventstiden var en faste- og bodstid kunne fisken få en naturlig placering på menuen her. Også efter reformationen har man mange steder spist fisk som én af retterne i julen.
I 17- og 1800 tallet begyndte man imidlertid at spise fisk nytårsaften eller nytårsdag, måske som en modvægt til al den fede julemad, uden at der skal lægges katolske over- eller undertoner i det. At spise fisk har naturligvis haft særlig udbredelse i kystegne, men efterhånden som transportforholdene forbedres - f.eks. med jernbane - vinder skikken mere og mere frem.
...
Send en besked
Fri fragt 499,-
Leveringstid
Kundeservice
Fortrydelsesret