Fisk til julefrokosten - på en anderledes velsmagende måde
Når julen er over os og julefrokosten står for døren, skal vi have en masse godt at spise. Og hvorfor ikke byde dine gæster på fisk til julefrokosten? Med fiskekonserves fra Grøndals får I en skøn omgang smagfuld bæredygtig fisk, der både passer til det klassiske julebord og til mere moderne fortolkninger.
Det er ingen hemmelig, at vi lægger vægt på kvalitet, og nøje udvælger vores fisk ud fra en række kriterier, hvor smagen er alfa og omega, men samtidig tilgodeser bæredygtighed og havets økosystem.
Vores fiskekonserves er af høj kvalitet, så fisken både kan anvendes i juleanretninger, eller blot spises som den er på en god skive rugbrød. Når du køber fiskekonserves hos Grøndals, kan vi garantere dig for, at du spiser fisk med god samvittighed.
3 ideer til en julefrokost med fisk på bordet
Laksefrikadeller
Intet julebord uden frikadeller - og hvorfor ikke udskifte svinekødet med laks? Vores koldrøget laks er håndskåret, stammer fra Færøerne og er ASC certificeret.
Server de nybagte laksefrikadeller på en saftig skive nybagt rugbrød og top dem med hjemmelavet remoulade og en skive citron.
Tunmousse
Tunmousse er en kærkommen klassisk ret, som passer ind på ethvert julebord. Grøndals tun på dåse fås i mange unikke smagsvarianter såsom ingefær, mild chili, fennikel og letsaltet - alle sammen i enten vand eller olivenolie. Derudover er vores tun IPNLF certificeret, hvilket anses som den mest naturskånsomme fangstmetode.
Tunmoussen smager godt på rugbrød, men kan sagtens nydes som den er. Prøv at toppe den med en lækker dressing, dild eller hjemmesyltede rødløg.
Du kan klart overveje at lave Grøndals egen tunmousse.