Ingredienser
Suppe
Fyld
nudler | |
frisk koriander | |
rød chili | |
fintskårne grøntsager som f.eks. gulerod, kinaradise, forårsløg eller kål. |
Fremgangsmetode
Åbn dåsen med muslinger, og sigt olien fra, men gem den til senere.
Varm lidt olie i en gryde, og svits knust hvidløg, finthakket løg, citrongræs banket fladt, finthakket galangarod, finthakket ingefær og limeblade i 2-3 minutter. Tilsæt rød karrypasta og kokosmælk, og lad det simre sammen i 2 minutter. Hæld kyllingebouillonen ved, og lad suppen koge i ca. 5 minutter ved lav varme. Smag til med salt og limesaft, og hold den varm.
Fordel nudler og grøntsager i 2 skåle og derpå muslinger. Hæld den kogende suppe over, og fordel nu lagen fra muslingerne på toppen. Pynt med plukket koriander og chili, og servér med en limebåd på siden.
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
'Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.